et vidiš, vidišstatebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:03
j apricam o svima, djeci odraslima , ne galami bezveze , jos pijem sabah kahvu![]()
i ti si one of us
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
et vidiš, vidišstatebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:03
j apricam o svima, djeci odraslima , ne galami bezveze , jos pijem sabah kahvu![]()

aAaAa , ja pricam odmah sa kafom , ali jos se ne ukljucim potpunomad_max_ba wrote: 30 Jan 2019, 15:05et vidiš, vidišstatebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:03
i ti si one of us
![]()
Koliko je stepeni tu?statebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:00vi iz Kanade saljete nama visak snijega i niske temperaturetoxic wrote: 30 Jan 2019, 14:53 Dobro jutro svima
kod mene zavejalo pravo, ako danas ne proglase 'snow day' pa ja ne znam![]()
![]()
kod mene je mrvicu bolje od tvoje lokacije![]()
a jesi vidjela kod Divlje , -27![]()
znači verglaš ko diesel, naknadno paljenjestatebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:08aAaAa , ja pricam odmah sa kafom , ali jos se ne ukljucim potpuno![]()
S obzirom da znam koliko ga volis, ja bi iz inata poslala
Trump ima HAARP
Čupava wrote: 30 Jan 2019, 14:57 Dobro jutro Toxy.... vidjela sam na tv stanje kod vas... bilo je i većih snijegova, kolko me sjećanje sluzi ...
Utopli se prije nego izletiš vani...

ja nisam dizelasica , moj upaljac radi boljemad_max_ba wrote: 30 Jan 2019, 15:10znači verglaš ko diesel, naknadno paljenjestatebriga wrote: 30 Jan 2019, 15:08
aAaAa , ja pricam odmah sa kafom , ali jos se ne ukljucim potpuno![]()
![]()

Vjerovatno zbog saznanja da ce ostati sa i nije se mogao izboriti sa tim.Chloe wrote: 30 Jan 2019, 18:37 ... Ljudi.... Kod nas se momak od 20 i neku godinu, objesio nakon što je saznao da mu mama boluje od karcinoma. Odrastao je uz majku bez oca....![]()

mozda nije imao podrsku , blisku komunikaciju sa rodbinom i prijateljimaChloe wrote: 30 Jan 2019, 18:37 ... Ljudi.... Kod nas se momak od 20 i neku godinu, objesio nakon što je saznao da mu mama boluje od karcinoma. Odrastao je uz majku bez oca....![]()