tako je nama , jer oboje nemamo palenje auta na daljinskiPasaga wrote: 30 Jan 2019, 05:16 i ovde trese cjelu noc ....
valja mi sad cistit auto ....![]()
![]()
..odoh na posao ...
ali meni je to snjezna gimanstika , volim
pazi se leda

tako je nama , jer oboje nemamo palenje auta na daljinskiPasaga wrote: 30 Jan 2019, 05:16 i ovde trese cjelu noc ....
valja mi sad cistit auto ....![]()
![]()
..odoh na posao ...
Jeste, nisu neki ljepotaniFemea wrote: 29 Jan 2019, 16:28 Pa ne znam, meni su i dečki zanimljivi svako na svoj način, zaista ne mogu reći da je bilo ko ružan, makar ono što sam vidjela![]()
Kad si u krdu, lakše je biti i konj
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
čini mi se da za najjače komade na forumu (i mi i ž) važe oni koje niko nije vidioNice try wrote: 30 Jan 2019, 08:10Jeste, nisu neki ljepotaniFemea wrote: 29 Jan 2019, 16:28 Pa ne znam, meni su i dečki zanimljivi svako na svoj način, zaista ne mogu reći da je bilo ko ružan, makar ono što sam vidjela![]()
ali svaki ima neki svoj šarm, bar ovi koje sam vidjela.
Kad bolje razmislim i nisam ih mnogo vidjela![]()
To bude obično tako, mada i ne mora.damir5 wrote: 30 Jan 2019, 08:26čini mi se da za najjače komade na forumu (i mi i ž) važe oni koje niko nije vidioNice try wrote: 30 Jan 2019, 08:10
Jeste, nisu neki ljepotaniali svaki ima neki svoj šarm, bar ovi koje sam vidjela.
Kad bolje razmislim i nisam ih mnogo vidjela![]()
niti im je čak pričao neko ko ih je vidio
![]()

Ne znam bas objasniti, ovu izmisljenu rijec....
Ja sam pomislila da si spomenula neku vrstu šala, način nošenja,...tako nešto

Rekoh ja juce Nice da volim crno i sivo, svaki put mi da ideju

toksicna, pa ti si bas mastovita sa selfijima, i sa maskom ces biti supertoxic wrote: 30 Jan 2019, 15:25
brigo, s maskom cu na selfie temu, ako bas budem prinudjena da je navlacim. Ko nindza s onim![]()