Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Kao iz ljubavnih filmova: Djevojka gubi pamćenje svako jutro, a on je iznova zavodi
...Kad covjek voli zenu
pise joj pjesme i cuva straze
kad covjek voli zenu
na sve je spreman...
pise joj pjesme i cuva straze
kad covjek voli zenu
na sve je spreman...
.
Re: Kao iz ljubavnih filmova: Djevojka gubi pamćenje svako jutro, a on je iznova zavodi
Kad god gledam taj film 50 prvih poljubaca oplacem
Ne mozes vjerovati da netko stvarno moze voljeti nekoga toliko
Ne mozes vjerovati da netko stvarno moze voljeti nekoga toliko
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Mnogo je lakše njima nego normalnim ljudima.

. . . . . . . . .
Nesto zabrljas i sutradan se ne sijecas, nemas nikakvu griznju savijesti 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
cool
Koja bih ja sranja pravila
Koja bih ja sranja pravila
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Socrates
- Forum [Bot]
Ma može i on sranja praviti, a ona se ničega ne sjeća ujutro.
Ovo je bolje njemu nego njoj. Može koji dan i preskočiti, malo sarati.
Ovo je bolje njemu nego njoj. Može koji dan i preskočiti, malo sarati.
. . . . . . . . .
E ovo je vec neko drugo vidjenje "bajne ljubavi" 
Maja njega banom resetira
Habibti, ya nour el - ain... 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Jao, sad bih zaplakao. Emocije me pogađaju.
Odoh kenjat...
Odoh kenjat...
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3406 times
Bas htjedoh napisati da na ovakvu temu jedino Podrinjac moze dati adekvatan odgovor. Malo me preduhitrio.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Bil ti akrepu ovako ... ?Melek wrote: 30 Jan 2019, 20:21 Bas htjedoh napisati da na ovakvu temu jedino Podrinjac moze dati adekvatan odgovor. Malo me preduhitrio.
.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Re: Zanimljivosti
Jedan od uzročnika zasto muskarci zive krace od zena je i hormon testosteron koji ih polako ubija.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ja ovako isto zaboravim nekad da mi je cura potrebna, neki trend sta li
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ovaj indijac je postavio svjetski rekord 1986. godine tako što je proveo 72 sata u kavezu sa 72 najotrovnije vrste zmija u Indiji zarad dokazivanja da zmije ne ujedaju osim ako su isprovocirane.
Izašao je iz kaveza bez i jednog jedinog ujeda.
Izašao je iz kaveza bez i jednog jedinog ujeda.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Re: Penzioner iz Zagreba koji je nasmijao regiju tvrdi da je bio prvi maneken u Jugoslaviji
Malo su poceli smarati
Svako malo neka nova vijest o njemu
Svako malo neka nova vijest o njemu
- Mutevelija
- Selonačelnik

Re: Penzioner iz Zagreba koji je nasmijao regiju tvrdi da je bio prvi maneken u Jugoslaviji
Da li ih se moze tuziti za vrijeđanje ha Mala
Biznis je biznis
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28283 times
- Status: Online
To jos malo pa se isfura, isto pecat itd
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ako živite u Gani i želite da se razvedete, morate se obući kao da tek idete pred matičara.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
U neke od ovih suludih teorija ne bi povjerovali ni članovi Živog zida

Internet je prepun teorija zavjera i luđaka koji, vjerojatno na dnevnoj bazi, izlaze sa sve luđim i luđim idejama koje s vremenom razvijaju u sulude scenarije.
Ne želimo sugerirati da bilo tko osim samih autora vjeruje u ove budalaštine, ali sve je moguće.
Pravi razlog invazije na Irak
Dr. Michael E. Salla smatra da je razotkrio prave razloge Busheve invazije na Irak. Naime, ideja je bila spriječiti Saddama Husseina da Zemlju učini ranjivom na napade iz svemira.
Kako je to namjeravao učiniti, pitate se? Vrlo jednostavno, koristeći Zvjezdana vrata koju su na Zemlji ostavili Anunnakiji još 1700 godina prije Krista.
Tko stoji iza IBC-a
Možda ste na sekundu pomislili da je IBC neko tajno oružje, ali radi se o Ice Bucket Challengeu koji se prije nekoliko godina munjevito proširio društvenim mrežama.
Selena Owens, urednica stranice WND uvjerena je da iza svega stoje sotonisti i da je IBC način pokrštavanja, točnije regrutiranja novih sotonista. Uđete li malo dublje, otkrit ćete da iza svega stoje Oprah i Lady Gaga.
Tko upravlja svijetom
Ako pitate bivšu pravnu savjetnicu Svjetske banke, Karen Hudes, odgovor na pitanje iz podnaslova je: "Izvanzemaljci".
Naime, ona tvrdi da svijetom upravlja vrsta koju naziva Homo capensis, a radi se o izvanzemaljskoj rasi koja, koristeći ključne financijske i religijske institucije, tjera ljude da međusobno ratuju.
Obama na Marsu
Odvjetnik Andrew D. Basiago i njegov prijatelj William Stillings su samoprozvani "krononauti" ili putnici kroz vrijeme, za one neupućene.
Ova dvojica tvrde da ih je regrutirala CIA i učinila ih dijelom svog Marsovskog projekta, a jedan od članova tima bio je i tada 19-godišnji Barack Obama.
Cilj tajnog programa bio je obučiti ljude da se teleportiraju na Mars i ispituju izvanzemaljski život.
Kraljica Elizabeta je kanibal
Ako ste se pitali kako je moguće da kraljica Elizabeta živi toliko dugo, odgovor vam je cijeli vrijeme bio pod nosom - ona je kanibal.
Tako barem tvrdi britanski povjesničar Hubert Humdinger koji je uvjeren da živi na meniju koji u potpunosti čini ljudsko meso, a to i nije toliko čudno jer potječe iz duge loze kanibala.
Uz čiju su pomoć građene piramide?
Vjerojatno prva asocijacija bila bi izvanzemaljci, ali u krivu ste. Piramide su, vjeruju neki, izgrađene uz pomoć dinosaura.
Međutim, ovo nije mudrolija nekog lika s YouTubea, ovo je mišljenje egiptologa Nabira Al-Sammuda koji tvrdi da su dinosauri pripitomljeni na isti način na koji se danas koriste slonovi.
Postoji li Finska?
Ako se nikada niste maknuli dalje od svoje vukojebine, vjerojatno će vam biti lako povjerovati da Finska ne postoji.
Naime, radi se o tajni koju Rusija i Japan kriju od ostatka svijeta. Na prostoru Finske postoji ocean u kojem Japanci love ribu, a Rusija dobiva dio tog kolača. Kolača od ribe, pretpostavljamo.
Helsinki se nalazi u Švedskoj, a sve granične zemlje potpisale su dokument kako bi tajnu sačuvale od ostatka svijeta.
Seksi žvake
Palestinske vlasti uvjerene su da Izrael koristi žvakaće gume s afrodizijakom koje istovaruje u Gazi kako bi pojačali seksualni nagon kod mladih i pritom ih moralno unakazili.
Židovski morski psi
Nakon niza napada morskih pasa koji su se 2010. dogodile u gradiću Sharm El Sheikhu, guverner Južnog Sinaja Mohamed Abdel Fadil Shousha za Ahram Online izjavio je da zna kako je do tih napada došlo.
Uvjeren je da iza svega stoji Mossad koji kontrolira morske pse kao biološko oružje i tako ugrozi turizam u regiji.
Fluor
Osjećate se malo poslušno i kontrolirano? Vjerojatno se radi o fluoru u vodi iz slavine.
Upravo u to vjeruju oni koji tvrde da vlasti koriste fluor kako bi narod učinili poslušnijim. Tako smanjuju inteligenciju kod djece i čine ih podložnijima manipulaciji nakon što odrastu.
Blue Beam Project
Novinar Serge Monast uvjeren je da NASA planira stvorite ogromne 3D holograme vjerskih figura i projicirati ih u atmosferu kako bi inicirali duhovnu apokalipsu među svjetskim religijama.
Beatlesi ne postoje
Čuli ste za teoriju o smrti Paula McCartneyja, ali možda vam je promakla ona o tome da Beatlesi nikada nisu postojali.
Zapravo jesu, ali ne u izvornom obliku. Svi članovi su odreda mijenjani sličnim, ali ne istim likovima.
Donedavno ste mogli provjeriti sve dokaze, ali stranica je ugašena jer imaju pametnijeg posla. Na kraju krajeva, dokazali su što su imali i nastavili se baviti nečim drugim.
Tko je ubio Johna Lennona?
A kad smo već kod Beatlesa, vrijeme je da riješimo još jednu nedoumicu. Dakle, ako vjerujete da je Johna Lennona ubio Mark David Chapman, varate se. Ubio ga je Stephen King.
Vjerojatno se pitate zašto. Razlog su Richard Nixon i Ronald Reagan koji su to željeli. Chapman je samo glumac koji je jako podsjećao na Kinga.
Autor ove teorije je Steve Lightfoot koji je pokrenuo stranicu i uokolo se vozi u kombiju na kojem piše: "Da nije istina, tužio bi me".
Tko je kriv za potonuće Titanika?
I dok se ovce bave time je li na vratima bilo mjesta za Jacka, pravi znalci tvrde da znaju prave razloge potonuća Titanika.
Za početak, osnivanje federalni zaliha dio je zavjere Jezuita koji su htjeli preuzeti kontrolu nad svjetskim financijama, a oponenti ovog plana - John Jacob Astor, Benjamin Guggenheim i Isador Strauss - morali su biti ubijeni. Svi su oni bili putnici Titanika, a kapetan (inače, potajno jezuit), pobrinuo se da sva trojica, ali i ova tajna, završe na dnu oceana.
(index)