Zivjeti 10 godina mirnim bracnim zivotom pa odjednom prirediti sebi nesto ovakvo...
Ne znam
Vjerovatno ce to sad vecina i misliti nakon sinocnjeg "uspjesnog" kam beka, sto bi nas Soc reko.
Ovo ce mi biti sad fora
Moderator: Krokodil Behko

merlinka, jedini prolem je da mladi danas pricaju zargonom ili bolje reci osiromasenim rijecnikom iz losih pjesama, ne samo na Balkanu, vec i na Zapadu , grozno, osjeltjiva sam na povrsnu ili sleng komunikaciju , istina, ja nikad nisam ni korsitila takve rijeci , ok, sad mozda zvuci snobovksi , ali nije, jednsotavno je tako nesto cuti grozno

Socrates wrote: 30 Jan 2019, 18:28 To se zove Beyonce Syndrome, te poruke whatever whatever.
Nemam ništa protiv "jaka sam", ali to je simplificirana poruka oko veoma ozbiljne tematike napravljena za instant konzumaciju.
Otprilike to oslikava mentalnu lijenost danasnjih masa.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma namjestena afera,ja im nista ne vjerujem...Maja wrote: 30 Jan 2019, 17:56 Sinoc dobila nagradu za naj duet s Lukasom na onom Hamburgeru (MAC) i predstavila novu pjesmu i sad odmah svi pisu "lavica razvalila", "Vranjes na aparatima", "pokazala hejterima", "prezivjela".
Koje prelivode.

a gdje je video , da provjerim , hvala

Okej, laganini priđi da ti vidim zlato i nakitHannibal wrote: 30 Jan 2019, 18:57 a ne znam, izgleda da tekst vise nije bitan u pjesmama haha samo nestaju mumlaju ne mozes ih razumjet pa nije ni bitno sta pjevaju

hvala Merlinka

Dobro jutro.Hannibal wrote: 30 Jan 2019, 18:57 a ne znam, izgleda da tekst vise nije bitan u pjesmama haha samo nestaju mumlaju ne mozes ih razumjet pa nije ni bitno sta pjevaju