imam i to
al to nosam u ribu kad idem jer mi je praktično kada sam u vodi, držim mamac u tome

imam i to
pa
to Najsice, tvoj suprug ima istancan stil , gospodin
Nijeeee, vidis da je duzi kais. A ni oblik ne odgovara pederusi, tj bubregazi
ja nosam torbicuČupava wrote: 31 Jan 2019, 16:54 Meni je također elegantniji muškarac sa torbom u ruci / na ramenu nego onaj sto mu džepovi natrpani... bas mi je to ružno...
Kupi veću torbicu -> isprazni džepovemad_max_ba wrote: 31 Jan 2019, 16:55ja nosam torbicuČupava wrote: 31 Jan 2019, 16:54 Meni je također elegantniji muškarac sa torbom u ruci / na ramenu nego onaj sto mu džepovi natrpani... bas mi je to ružno...
a puni džepovi
![]()
ma nije to
Evo malo i crvene ...
Ja ne volim vidjeti kada puni džepovi i kvare izgled hlača/ jakne...
volim manuelno ispletenu graderobu , ali Cupava , zasto dugmadi nisu druge bojeČupava wrote: 31 Jan 2019, 16:44 Zimski...
Haljinica do koljena, crne cizme, crveni kaput, crni šal... crvenicrvene usne ...
Zato sto je kupljena sa takvim dugmadima ...statebriga wrote: 31 Jan 2019, 17:09volim manuelno ispletenu graderobu , ali Cupava , zasto dugmadi nisu druge bojeČupava wrote: 31 Jan 2019, 16:44 Zimski...
Haljinica do koljena, crne cizme, crveni kaput, crni šal... crvenicrvene usne ...
![]()
promjeniti dugmiceČupava wrote: 31 Jan 2019, 17:10Zato sto je kupljena sa takvim dugmadima ...statebriga wrote: 31 Jan 2019, 17:09
volim manuelno ispletenu graderobu , ali Cupava , zasto dugmadi nisu druge boje![]()
![]()