TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times
Status: Offline

Re: TROSJED

Post by Merlin246 » 01 Feb 2019, 11:12

Hannibal wrote: 01 Feb 2019, 11:10a toxic
Od kad Socu salje puse nije mi draga :mrgud :valja
Salim see :)

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by damir5 » 01 Feb 2019, 11:18

Merlin246 wrote: 01 Feb 2019, 11:12
Hannibal wrote: 01 Feb 2019, 11:10a toxic
šališ se, ... nije ti ni ranije bila draga? :DD
Me? Wrong? Never! Image

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 01 Feb 2019, 11:21

damir5 wrote: 01 Feb 2019, 11:18
Merlin246 wrote: 01 Feb 2019, 11:12

šališ se, ... nije ti ni ranije bila draga? :DD
:valja
Jeste jedno vrijeme. Kad mi je uklonila sliku koju sam zaboravila obrisati na vrijeme. A onda su stvari krenule nizbrdo 😂

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 3168 times

Razočarana Njemcima objavila jedan zanimljiv oglas: Tražim muškarca Balkanca, ovdje je teško dobrog čovjeka naći

Post by Mutevelija » 04 Feb 2019, 18:32

Razočarana Njemcima objavila jedan zanimljiv oglas: Tražim muškarca Balkanca, ovdje je teško dobrog čovjeka naći
Image
Image
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Re: Razočarana Njemcima objavila jedan zanimljiv oglas: Tražim muškarca Balkanca, ovdje je teško dobrog čovjeka naći

Post by Socrates » 04 Feb 2019, 18:33

A ko ne bi volio da uziva u ljubavi I stilovima? :cudi
. . . . . . . . .

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23837 times

Re: Razočarana Njemcima objavila jedan zanimljiv oglas: Tražim muškarca Balkanca, ovdje je teško dobrog čovjeka naći

Post by Fuddo » 04 Feb 2019, 18:34

A jel napisla more li i Begic i Beeeegic?
Dozvolite da se obratimo

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Savjeti za Mutu: Deset načina uz pomoć kojih ćeš preživjeti Valentinovo nakon raskida

Post by Mala_Mu » 04 Feb 2019, 19:15

Image
Valentinovo, Dan ljubavi jedan je od najljepših praznika jer slavi ljubav. Upravo tog dana ljubavni partneri pokušavaju sitnicama obradovati ljubav svog života. No, ukoliko ste nedavno raskinuli vezu možda ćete za ovaj praznik biti tužni.

Dok svi izgledaju sretno u paru i vi morate nahraniti slomljeno srce, a mi smo prikupili nekoliko načina da Valentinovo učinite što ljepšim iako ste sami.

Radite stvari koje volite

Za početak, zašto za Valentinovo ne bi voljeli sebe. Masaža, frizura ili brijanje u vašem omiljenom kozmetičkom salonu je način da si tu ljubav i dokažete. Učinite nešto za sebe. Radite sve što vas čini da se osjećate dobro.

"U svoj kalendar napravite spisak šta sve trebate uraditi da se osjećate sretno i opušteno. Kada se posvetite sebi, poštujući svoje potrebe osjećat ćete se mnogo bolje nego da sjedite, tugujete i žalite za voljenom osobom", rekla je terapeutkinja Damona Hoffman.

Kupite si poklon

Sigurno da vam je potrebno čišćenje ormara nakon svih gluposti koje vam je bivši poklonio. Kupite sebi nešto što zaista želite. Džemper od kašmira, so za kupanje ili gumice za kosu.

Dozvolite sebi da budete tužni

Iako smo stava da ne trebate patiti, pretpostavljamo da ćete zbog situacije u kojoj se nalazite sigurno biti bar malo tužni. Istraživanja pokazuju da ukoliko smo svjesni svojih emocija, pogotovo bolnih da ih je lakše obuzdati. Trebate znati da je razum uvijek jači od emocija i da ćete na kraju pobijediti.

Pogledajte naučni dokumentarac o ljubavi i seksu

Umjesto što ćete za Valentinovo misliti kako je sve izgubljeno, bolje je da pogledate neki dokumentarac o ljubavi i seksu. Pogledajte na primjer "Sex&love Around the Wprld" ili "The Science of Sex Appeal".

Izađite s prijateljima

Dan ljubavi je zaista dan ljubavi. Dakle, i prijatelji su naše voljene osobe. Ne zaboravite na njih. Zato se deprimirati i dane provoditi misleći na bivšeg kada možete svoje prijatelje pozvati na večeru, kino ili u izlazak gdje se možete stopostotno opustiti. Neki ljudi su najnezaboravnije Valentinovo proveli upravo u društvu prijatelja.

Gladajte filmove s omiljenim glumcima

Sada je pravo vrijeme da pogledate sve filmove u kojima glume glumci u koje ste godinama bili zaljubljeni. Zbog toga odvojite vaše vrijeme za Johnnyja Deppa, Brada Pitta ili pak Jasona Momou.

Volontirajte

Za Valetinovo možete svoju tugu pretočiti u dobra djela. Kako su istraživanja pokazala volontiranje može potaknuti sreću, smanjiti depresiju i pomoći vam da živite duže.

Promijenite svoj izgled

Nova frizura množe učiniti čuda nakon raskida. Isti efekat je i kada obnovite stvari u svom ormaru. Krenite u svoj salon i zamolite frizera za novi izgled i nikako nemojte zahtijevati nešto previše ekstremno kako se kasnije ne biste pokajali.

Isključite telefon

Postoji mnogo prednosti ukoliko se odvojite od telefona na neko vrijeme. Bolje ćete spavati jer vam u toku noći neće stalno dolaziti notifikacije. Bit ćete mirniji i usredotočeniji tokom dana. Istraživanja pokazuju da će vam odvajanje od tehnologije tokom vikenada pomoći da se usredotočite na posao tokom sedmice. Za Valentinovo postoji još bolji razlog da skrijete svoj telefon: nećete biti podvrgnuti svim fotografijama sretnih parova na Instagramu i Facebooku.

Učinite nešto što vaš bivši partner mrzi

Podsjetite sebe da ste sada slobodni učiniti šta god hoćete. Vaš bivši partner sigurno nije volio baš sve stvari koje radite. Sigurno ga je nerviralo vaše zanimanje za astrologiju, horoskop, te za ljubavne romane. Otiđite u kupovinu i kupite si baš jedan. Čitajte, bavite se astrologijom, baš sve što vam padne na pamet a vaš partner to nije volio.

klix.ba

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Savjeti za Mutu: Deset načina uz pomoć kojih ćeš preživjeti Valentinovo nakon raskida

Post by Socrates » 04 Feb 2019, 19:17

Vecina ljudi ce prezivjeti Valentinovo bez obzira sta rade ili ne rade. :p
. . . . . . . . .

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Re: Savjeti za Mutu: Deset načina uz pomoć kojih ćeš preživjeti Valentinovo nakon raskida

Post by Mutevelija » 04 Feb 2019, 19:18

Mala_Mu wrote: 04 Feb 2019, 19:15
Image[
Valentinovo, Dan ljubavi jedan je od najljepših praznika jer slavi ljubav. Upravo tog dana ljubavni partneri pokušavaju sitnicama obradovati ljubav svog života. No, ukoliko ste nedavno raskinuli vezu možda ćete za ovaj praznik biti tužni.

Dok svi izgledaju sretno u paru i vi morate nahraniti slomljeno srce, a mi smo prikupili nekoliko načina da Valentinovo učinite što ljepšim iako ste sami.

Radite stvari koje volite

Za početak, zašto za Valentinovo ne bi voljeli sebe. Masaža, frizura ili brijanje u vašem omiljenom kozmetičkom salonu je način da si tu ljubav i dokažete. Učinite nešto za sebe. Radite sve što vas čini da se osjećate dobro.

"U svoj kalendar napravite spisak šta sve trebate uraditi da se osjećate sretno i opušteno. Kada se posvetite sebi, poštujući svoje potrebe osjećat ćete se mnogo bolje nego da sjedite, tugujete i žalite za voljenom osobom", rekla je terapeutkinja Damona Hoffman.

Kupite si poklon

Sigurno da vam je potrebno čišćenje ormara nakon svih gluposti koje vam je bivši poklonio. Kupite sebi nešto što zaista želite. Džemper od kašmira, so za kupanje ili gumice za kosu.

Dozvolite sebi da budete tužni

Iako smo stava da ne trebate patiti, pretpostavljamo da ćete zbog situacije u kojoj se nalazite sigurno biti bar malo tužni. Istraživanja pokazuju da ukoliko smo svjesni svojih emocija, pogotovo bolnih da ih je lakše obuzdati. Trebate znati da je razum uvijek jači od emocija i da ćete na kraju pobijediti.

Pogledajte naučni dokumentarac o ljubavi i seksu

Umjesto što ćete za Valentinovo misliti kako je sve izgubljeno, bolje je da pogledate neki dokumentarac o ljubavi i seksu. Pogledajte na primjer "Sex&love Around the Wprld" ili "The Science of Sex Appeal".

Izađite s prijateljima

Dan ljubavi je zaista dan ljubavi. Dakle, i prijatelji su naše voljene osobe. Ne zaboravite na njih. Zato se deprimirati i dane provoditi misleći na bivšeg kada možete svoje prijatelje pozvati na večeru, kino ili u izlazak gdje se možete stopostotno opustiti. Neki ljudi su najnezaboravnije Valentinovo proveli upravo u društvu prijatelja.

Gladajte filmove s omiljenim glumcima

Sada je pravo vrijeme da pogledate sve filmove u kojima glume glumci u koje ste godinama bili zaljubljeni. Zbog toga odvojite vaše vrijeme za Johnnyja Deppa, Brada Pitta ili pak Jasona Momou.

Volontirajte

Za Valetinovo možete svoju tugu pretočiti u dobra djela. Kako su istraživanja pokazala volontiranje može potaknuti sreću, smanjiti depresiju i pomoći vam da živite duže.

Promijenite svoj izgled

Nova frizura množe učiniti čuda nakon raskida. Isti efekat je i kada obnovite stvari u svom ormaru. Krenite u svoj salon i zamolite frizera za novi izgled i nikako nemojte zahtijevati nešto previše ekstremno kako se kasnije ne biste pokajali.

Isključite telefon

Postoji mnogo prednosti ukoliko se odvojite od telefona na neko vrijeme. Bolje ćete spavati jer vam u toku noći neće stalno dolaziti notifikacije. Bit ćete mirniji i usredotočeniji tokom dana. Istraživanja pokazuju da će vam odvajanje od tehnologije tokom vikenada pomoći da se usredotočite na posao tokom sedmice. Za Valentinovo postoji još bolji razlog da skrijete svoj telefon: nećete biti podvrgnuti svim fotografijama sretnih parova na Instagramu i Facebooku.

Učinite nešto što vaš bivši partner mrzi

Podsjetite sebe da ste sada slobodni učiniti šta god hoćete. Vaš bivši partner sigurno nije volio baš sve stvari koje radite. Sigurno ga je nerviralo vaše zanimanje za astrologiju, horoskop, te za ljubavne romane. Otiđite u kupovinu i kupite si baš jedan. Čitajte, bavite se astrologijom, baš sve što vam padne na pamet a vaš partner to nije volio.

klix.ba
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8075 times
Been thanked: 19098 times

Post by Maja » 04 Feb 2019, 19:28

Muta je sveti Valentin.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 Feb 2019, 19:28

Maja wrote: 04 Feb 2019, 19:28 Muta je sveti Valentin.
Ne bi ih ja vjencavao,
Ja bi samo razvodio.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates » 04 Feb 2019, 19:29

Samo da ne zavrsi kao on. :hm
. . . . . . . . .

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 04 Feb 2019, 19:35

Jesi li to gledao film Oprosti mi za kung fu.

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9061 times
Been thanked: 5797 times

Post by Mister No » 04 Feb 2019, 19:42

:D.

Ajme, ovaj naziv teme je u rangu sa onim " Ajmo Brigi naci princa."

Bad girl Mu!
The Dark Side Of The Forum...

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 04 Feb 2019, 19:42

Muta ima li igdje napisano ono sto hodza na kraju hatme nabraja. Tipa - boze daj nam zdravlje, ovo, ono nakon cega svi u dzamiji govore amin. Tako on nabraja a ljudi stalno govore amin.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 Feb 2019, 19:46

Maja wrote: 04 Feb 2019, 19:42 Muta ima li igdje napisano ono sto hodza na kraju hatme nabraja. Tipa - boze daj nam zdravlje, ovo, ono nakon cega svi u dzamiji govore amin. Tako on nabraja a ljudi stalno govore amin.

Ima dova.
Ima cak i za jasin dove.

Mada nije ti kod savakoh hodze isto ne uce iste dove ja mislim :hm
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1617 times
Been thanked: 1464 times

Post by Tokmak » 04 Feb 2019, 19:51

Mute,slavis li ti Valentinovo po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru? :ovaj
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 Feb 2019, 19:52

zloćko tokmak wrote: 04 Feb 2019, 19:51 Mute,slavis li ti Valentinovo po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru? :ovaj
Ni po kakvom nema me ko natjerat da slavim :D.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates » 04 Feb 2019, 19:53

Valentinovo se ne slavi nego obiljezava. :hm
. . . . . . . . .

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 04 Feb 2019, 20:08

Jao temee 😂😂😂😂
Procitati moram samo dok jedem sta.. danas samo 1 jela skroz zaboravim da jedem :grana

Post Reply

Return to “Pričaona”