da se nadovežem
ko je kupio tu nekretninu, kupit će i drugu

Moderator: Krokodil Behko
da se nadovežem
Ma ja ba ...
Samo da ponovimNice try wrote: 08 Oct 2018, 07:48 Ostala sam jednom, sada, da se zarati, bila bih prva na granici![]()
Pa, gdje me put odvede.
Mada sumnjam da će doći do toga, kritične mase, čak ni za neke ozbiljne prosvjede već odavno nema, tako da...
+1Nice try wrote: 08 Oct 2018, 07:48 Ostala sam jednom, sada, da se zarati, bila bih prva na granici![]()
Pa, gdje me put odvede.
Mada sumnjam da će doći do toga, kritične mase, čak ni za neke ozbiljne prosvjede već odavno nema, tako da...
same hereVanilla wrote: 01 Feb 2019, 13:42+1Nice try wrote: 08 Oct 2018, 07:48 Ostala sam jednom, sada, da se zarati, bila bih prva na granici![]()
Pa, gdje me put odvede.
Izgubljeno djetinjstvo, i to na kakav način izgubljeno....
Što kaže nice, ma prva bih bila na granici i ni za čim (materijalnim) se ne bih ni okrenula. Tad se nisam pitala, hoću li ili ne ići, sada bih![]()
ma bjež ba...Vanilla wrote: 01 Feb 2019, 16:18 Iiiijaooooo![]()
Umjesto da si kod storma ostaoE čuj zbog škole....
U Sarajevu je grozno bilo. Šta se može, tako bilo,.... ne ponovilo se!
I opetmad_max_ba wrote: 01 Feb 2019, 16:32ma bjež ba...Vanilla wrote: 01 Feb 2019, 16:18 Iiiijaooooo![]()
Umjesto da si kod storma ostaoE čuj zbog škole....
U Sarajevu je grozno bilo. Šta se može, tako bilo,.... ne ponovilo se!
al najgore je to što sam ja bio pokretač taj da se vratimo vamo.
Sa nama je bio i moj rodjak čija je mama otišla i prije rata u USA i obzirom da je morao rahm. amidja doći u Slo da potpiše dokumentaciju da može ići sin mu za USA, a sa amidjom došao i moj otac, kada su oni krenuli nazad za BiH značiiii guli zemlju da se vratimo prvo ja, pa za mEnom sestra na kraju i mati....
Zamisli sad situacija po dolasku, iz Pirana, sa plaže i gotive, memljivi podrum i neizvjesnost granatiranje snajperanje..... znaš kako je bilo.
Moram li reć da sam prvi sat po dolasku sam sebi psovo sve....
12Vanilla wrote: 01 Feb 2019, 18:52I opetmad_max_ba wrote: 01 Feb 2019, 16:32
ma bjež ba...
al najgore je to što sam ja bio pokretač taj da se vratimo vamo.
Sa nama je bio i moj rodjak čija je mama otišla i prije rata u USA i obzirom da je morao rahm. amidja doći u Slo da potpiše dokumentaciju da može ići sin mu za USA, a sa amidjom došao i moj otac, kada su oni krenuli nazad za BiH značiiii guli zemlju da se vratimo prvo ja, pa za mEnom sestra na kraju i mati....
Zamisli sad situacija po dolasku, iz Pirana, sa plaže i gotive, memljivi podrum i neizvjesnost granatiranje snajperanje..... znaš kako je bilo.
Moram li reć da sam prvi sat po dolasku sam sebi psovo sve....![]()
Koliko ti je to godina tad bilo kad se pikalo tvoje pokretanje za povratak?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests