Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma izlazii, pobudalit ces tako, samo kuca i poso
Kad ces ako neces sada
Ne isplati mi se pola dana radit za prevoz ai nemam sa kim a ubi me to mlad si kad ces ako neces sad
Kako mislis pola dana raditi za prijevoz, pa jel ti tako daleko grad? Mislim ne mora se svaki dan al eto nekada, bar za vikend. A to se samo kaze tako, izlaze ljudi i s 40, 50 i provode se neki i vise nego mi sa 20
Ne isplati mi se pola dana radit za prevoz ai nemam sa kim a ubi me to mlad si kad ces ako neces sad
Kako mislis pola dana raditi za prijevoz, pa jel ti tako daleko grad? Mislim ne mora se svaki dan al eto nekada, bar za vikend. A to se samo kaze tako, izlaze ljudi i s 40, 50 i provode se neki i vise nego mi sa 20
Pa 10 Km otici i doc a i sta cu sam nekako mi suhveli sam hodati.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Pa i jee.. Nadji curu
ok Nije to tako lahko ma to je zacarani krug kod mene.
A i nemos sam hodati po gradu i zbariti curu
Nejse malo da olaksam dusu
S druge strane kontam kupiti auto olaksalo bi mi izlaske, ali ne znam auto me nekako veze za BIH puno opet, a stanje u BIH je relativno.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
S druge strane kontam kupiti auto olaksalo bi mi izlaske, ali ne znam auto me nekako veze za BIH puno opet, a stanje u BIH je relativno.
Pa je, glupo sam da hodas
A kako ides do grada inace?
Pa je, glupo sam da hodas
A kako ides do grada inace?
Pa odem za 1 Km taksijom ali ta marka se po noći pretvori u 5 KM kad ti naplaćuju revoz taksisti
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav