Imam.i ja rodica pa se ne hvalimstatebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:50ma ne provociram te, pitam te ozbiljno![]()
reci , imal' kakvog selameta , imam finih rodjaka u Skandinaviji
![]()

Moderator: VIP
Imam.i ja rodica pa se ne hvalimstatebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:50ma ne provociram te, pitam te ozbiljno![]()
![]()
Nije bona, bile su i bez grudnjaka, nako u majici.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:49mislim da to ovisi i od grudnjaka, mislim da Almina grudanjokm jos vise digne , ono, da ispadnu iz majice, ti nekako postavis svoje potpuno ljepse i normlanospacebound wrote: 04 Feb 2019, 17:47
Ako je ona sto sad vidjeh sije me za broj i po
I bramsicu je usila![]()
![]()
![]()
Umijece je znati dobro utjesit,a i sevapstatebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:49mislim da to ovisi i od grudnjaka, mislim da Almina grudanjokm jos vise digne , ono, da ispadnu iz majice, ti nekako postavis svoje potpuno ljepse i normlanospacebound wrote: 04 Feb 2019, 17:47
Ako je ona sto sad vidjeh sije me za broj i po
I bramsicu je usila![]()
![]()
![]()
Zezam se bona..statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:50ma ne provociram te, pitam te ozbiljno![]()
![]()
pa 18 joj je godina , sto se cuditeFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:51Nije bona, bile su i bez grudnjaka, nako u majici.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:49
mislim da to ovisi i od grudnjaka, mislim da Almina grudanjokm jos vise digne , ono, da ispadnu iz majice, ti nekako postavis svoje potpuno ljepse i normlano![]()
![]()
Iste u samante fox birvaktile.
ma spejs, nemoj da te tucem , ne tjesim te , sta fali tvojim grudimaspacebound wrote: 04 Feb 2019, 17:52Umijece je znati dobro utjesit,a i sevapstatebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:49
mislim da to ovisi i od grudnjaka, mislim da Almina grudanjokm jos vise digne , ono, da ispadnu iz majice, ti nekako postavis svoje potpuno ljepse i normlano![]()
![]()
![]()
Ma do grudnjaka, nema sga drugo bit![]()
19 molicu lijepo.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:54pa 18 joj je godina , sto se cuditeFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:51
Nije bona, bile su i bez grudnjaka, nako u majici.
Iste u samante fox birvaktile.![]()
a zasto nisi zainteresirana , sekiras me MalenaMala_Mu wrote: 04 Feb 2019, 17:53Zezam se bona..statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:50
ma ne provociram te, pitam te ozbiljno![]()
![]()
Al nema nista, stagnira.Niti sam zainteresovana
![]()
Ja se salim, meni su moje najboljestatebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:55ma spejs, nemoj da te tucem , ne tjesim te , sta fali tvojim grudimaspacebound wrote: 04 Feb 2019, 17:52
Umijece je znati dobro utjesit,a i sevap![]()
![]()
ja nosim grudnjake bez kosarice , najbolje i najugodnije , a tri puta su manje od tvojih![]()
![]()
Auu, pa jarane, mute ima vece sise od tebe.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:55ma spejs, nemoj da te tucem , ne tjesim te , sta fali tvojim grudimaspacebound wrote: 04 Feb 2019, 17:52
Umijece je znati dobro utjesit,a i sevap![]()
![]()
ja nosim grudnjake bez kosarice , najbolje i najugodnije , a tri puta su manje od tvojih![]()
![]()
Jel to hoces reci da sam debelaFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:59Auu, pa jarane, mute ima vece sise od tebe.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:55
ma spejs, nemoj da te tucem , ne tjesim te , sta fali tvojim grudima![]()
![]()
U njega su duplo manje od spejsicini.
muske sise versus zenske sise, samo kod tebe Fudo ih je moguce poreditiFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:59Auu, pa jarane, mute ima vece sise od tebe.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 17:55
ma spejs, nemoj da te tucem , ne tjesim te , sta fali tvojim grudima![]()
![]()
U njega su duplo manje od spejsicini.
Reko.mi da imam estrogena de ga osinistatebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:03muske sise versus zenske sise, samo kod tebe Fudo ih je moguce poreditiFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:59
Auu, pa jarane, mute ima vece sise od tebe.
U njega su duplo manje od spejsicini.![]()
ma pusti Fudonju , dezorijenitran jeMutevelija wrote: 04 Feb 2019, 18:03Reko.mi da imam estrogena de ga osinistatebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:03
muske sise versus zenske sise, samo kod tebe Fudo ih je moguce porediti![]()
![]()
Ma salim se, dobri su ti sifoni, pusti kraju...statebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:03muske sise versus zenske sise, samo kod tebe Fudo ih je moguce poreditiFuddo wrote: 04 Feb 2019, 17:59
Auu, pa jarane, mute ima vece sise od tebe.
U njega su duplo manje od spejsicini.![]()
Fuddo wrote: 04 Feb 2019, 18:09Ma salim se, dobri su ti sifoni, pusti kraju...statebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:03
muske sise versus zenske sise, samo kod tebe Fudo ih je moguce porediti![]()
Da bona nemas kakvu stelu za avionske karte, nakav kupun, popust...znam da se maltretiras sa tim avioncicima?
E bas ti fala, isto ko fa je upalilo.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:18Fuddo wrote: 04 Feb 2019, 18:09
Ma salim se, dobri su ti sifoni, pusti kraju...
Da bona nemas kakvu stelu za avionske karte, nakav kupun, popust...znam da se maltretiras sa tim avioncicima?![]()
ne radim za airlines, ali imam popust za dodatne usluge, hotele i rental cars , a dobro si me podjestio , mogla bih provjeriti za charter letove sa nasim klijetnima![]()
ja imam one rewards points sa Deltom![]()
da imam, rado bih ti ponudila![]()
Fuddo wrote: 04 Feb 2019, 18:23E bas ti fala, isto ko fa je upalilo.statebriga wrote: 04 Feb 2019, 18:18
![]()
ne radim za airlines, ali imam popust za dodatne usluge, hotele i rental cars , a dobro si me podjestio , mogla bih provjeriti za charter letove sa nasim klijetnima![]()
ja imam one rewards points sa Deltom![]()
da imam, rado bih ti ponudila![]()
Kolko imas poena na toj delti da to iskoristimo?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests