Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7888 times
Been thanked: 18648 times
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by Maja »

Kao što rekoh.....stvarno znaš biti naporan...
Post se nije obrisao zato što smo u skorije vrijeme imali nekih nesuglasica oko brisanja postova u TUĐIM podforumima. Znači ne voli svako da u njegovom pdf uređuje neko drugi jer tako ispada da je ovaj prvi nesposoban. Zato smo skontali da je najbolje da svako briše u svom pdf i zato se čekao adacta koji bi SIGURNO obrisao post čim bi došao.

Ali neeeeeeeee....... gdje će u ovo naš vrli Nurudin povjerovati...ma daaj šta ti je...
Prava istina je da mi štitimo Mrkija i da nismo brisali samo zato što je on to napisao, a da je napisao Nurudin bilo bi odmah obrisano ahhhhhh...
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

Tko "vi" jel ti to sebe persiraš ? :D šala mala....Dobro ako to nije prava istina zašto mu nisi dala makar upozorenje ,pa brat bratu za onakve se izjave frca inače po forumima ?
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

A zašto nisi tražio upozorenje za Stringa kad je hvalio Hitlera zbog židova. Jesu li židovi manje vrijedni od sandžaklija?
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Maja wrote:A zašto nisi tražio upozorenje za Stringa kad je hvalio Hitlera zbog židova. Jesu li židovi manje vrijedni od sandžaklija?
Ne sjećam se toga ,nisam to ni vidio ,a ovdje sam se osjetio uvrijeđen zato što je to moj narod ,jel to nešto čudno?
Nije riječ ovdje o meni nego to što se dopušta bilo kome takav način pisanja i to prođe nekažnjeno.
On kaže Vejsilu da mu sestru ...ništa se ne desi osim što Vejsil popije ban očito iznerviran zbog toga (čudno nešto jel) ,pa dođe tu nakon što se malo stiša i počne tako te priče kako je Hitler trebao pobiti sandžaklije...ma mislim....neću se dalje o tome raspravljati jer je to apsurdno
Plavetnilo
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Plavetnilo »

Samo da kažem da još pokušavam skontati ko tu, zašto, kako, koga, kad, zbog čega...ma ništa mi nije jasno :)
Administrator
Administrator

Post by Maja »

carobnjak Nurudin wrote:
Maja wrote:A zašto nisi tražio upozorenje za Stringa kad je hvalio Hitlera zbog židova. Jesu li židovi manje vrijedni od sandžaklija?
Ne sjećam se toga ,nisam to ni vidio ,a ovdje sam se osjetio uvrijeđen zato što je to moj narod ,jel to nešto čudno?
Nije riječ ovdje o meni nego to što se dopušta bilo kome takav način pisanja i to prođe nekažnjeno.
On kaže Vejsilu da mu sestru ...ništa se ne desi osim što Vejsil popije ban očito iznerviran zbog toga (čudno nešto jel) ,pa dođe tu nakon što se malo stiša i počne tako te priče kako je Hitler trebao pobiti sandžaklije...ma mislim....neću se dalje o tome raspravljati jer je to apsurdno
Nije vejsil banovan zbog toga. Vejsil se tek kasnije sjetio da odreaguje i zbog toga nakon što ga je iznerviralo što nismo dovoljno bošnjački forum.
I da, u pravu si. Ne vrijedi ponavljati jedno te isto.
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Plavetnilo wrote:Samo da kažem da još pokušavam skontati ko tu, zašto, kako, koga, kad, zbog čega...ma ništa mi nije jasno :)
Biće ti jasnije kad provedeš duže vrijeme na forumu jer to su stare neke trzavice itd :) Inače ,dobar izbor nika :ok
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi »

zavjera ljudi, zavjeraaaa :D.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14472 times
Been thanked: 10008 times

Post by Julia-Klara »

:zvaka u nedostatku smajlija koji jede kokice :)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Maja wrote:
carobnjak Nurudin wrote:
Nije vejsil banovan zbog toga. Vejsil se tek kasnije sjetio da odreaguje i zbog toga nakon što ga je iznerviralo što nismo dovoljno bošnjački forum.
I da, u pravu si. Ne vrijedi ponavljati jedno te isto.
Ma čuj ,nekad i vrijedi ,bar u ovom slučaju da se razjasni. Naime ,nije Vejsil kasno reagovao već nije bio tad na forumu uopće ,znam jer sam ga jer sam mu ja poslao porukom ono gdje mu Mrki govori o sestri. Nakon toga se je iznervirao jer ti nisi poduzela apsolutno ništa ,navodno jer čekaš da Vejsil sam zatraži da se to pobriše ,kao eto on će reći jel uvredljivo što mu psuju sestru ili nije :D.
Onda je on tebi napisao dva puta da ti se posere na forum ....i tu je bio njegov kraj ,jer ipak forum je forum ,ne može takva uvreda da se proguta
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9711 times
Been thanked: 11448 times

Post by Krokodil Behko »

Čarobnjak, izvini, možda nisi upratio sve ali Vejsil je napravio, malo više belaja
a na kraju je ipak sam, zatražio taj ban. Prethodno je pravio probleme u Vijestima
i to je trajalo bar dva mjeseca. Nastupao je kao gost i provocirao, reklamirao neke
gluposti i šta sve ne.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Jao jesi hinjo :sok
Tužakao na pp. Huškao vejsila na mrkija.
Nije mrki psovao sestru, al tebi je džaba ponavljati i de molim te prekini s glupostima.
Na forumu je JEDAN JEDINI član koji ti kontrira i ne možeš da izađeš na kraj s njim, pa tužakaš da ga banujemo. Kako izdržiš na većim forumima, pitam se.
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Maja wrote:Jao jesi hinjo :sok
Tužakao na pp. Huškao vejsila na mrkija.
Nije mrki psovao sestru, al tebi je džaba ponavljati i de molim te prekini s glupostima.
Na forumu je JEDAN JEDINI član koji ti kontrira i ne možeš da izađeš na kraj s njim, pa tužakaš da ga banujemo. Kako izdržiš na većim forumima, pitam se.
Šta je sad vaše veličanstvo je ipak odlučilo da Mrki "nije takav" nego je on sa nečijom sestrom i ovim :sex u istoj rečenici ,u stvari htio da kaže ne znam....kako je lijep dan! Pa nravno vaše veličanstvo ,slažem se.
Oh ,ne bih ja o drugim forumima ,oni mogu samo da se ugledaju na vas ! :aplauz :aplauz
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

E pa onda si pravi mazohista kad kraj toliko lijepih foruma baš ovaj posjećuješ :D
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Maja wrote:E pa onda si pravi mazohista kad kraj toliko lijepih foruma baš ovaj posjećuješ :D
Što ,bil ti da ja odem? :) Možda kad mi počnu spominjati majku kao što su maloprije sestru
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Ne bih :D
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N »

Maja wrote:Ne bih :D
Kao to je tebi smiješno ? Ja ne mogu da vjerujem da si takva osoba da dopuštaš to. To mene vrijeđa bolan ,šta mi imaš familiju spominjati tu?! Šta ja sad tužakam ,a trebao sam jel i ja njemu tako .... :lupa
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi »

nemojte se vise svadjati, molim vas :place odmah mi grchevi pocnu
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

carobnjak Nurudin wrote:
Maja wrote:Ne bih :D
Kao to je tebi smiješno ? Ja ne mogu da vjerujem da si takva osoba da dopuštaš to. To mene vrijeđa bolan ,šta mi imaš familiju spominjati tu?! Šta ja sad tužakam ,a trebao sam jel i ja njemu tako .... :lupa
Smijala sam se tvom pitanju i svom odgovoru. Onaj post sam prije obrisala, tako da nisam ovdje komentarisala.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40894 times
Been thanked: 27414 times

Post by Rum »

O, ja bih znao da je volim, ja bih znao s njom da maštam, da je èuvam, da je ljubim, da joj lažem, da joj praštam - to bi hteo da joj radim lièno.
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Post Reply

Return to “Pričaona”