Moderator: spacebound
Ne bih ja ovo dvoje mijesala.Socrates wrote: 09 Feb 2019, 23:32Pa ja vam govorim da se vremena mjenjaju.Vanilla wrote: 09 Feb 2019, 23:26
Uglavnom, sve sami potezi zena? Hudi muskarci, cekaju da budu ulovljeni![]()
Ne možete zahtijevati ravnopravnost u modernom dobu, a onda mi dolazite sa argumentom "muskarac je lovac". Sa kojim se ja slažem, btw, ali ga ne ističem kao pozitivan.
Mi bi trebali da dobro izanaliziramo zašto je muškarac lovac. A odmah ću vam reći da je to zbog ekonomske podređenosti žena kroz istoriju.
I da se u modernom vremenu to mijenja jer žene postaju ekonomski ravnopravnije.
vjerovatnostatebriga wrote: 09 Feb 2019, 23:56da li sam ja jedina na bf forumu koaj sma pitala prva nekoliko muskaraca u zivotuJulia-Klara wrote: 09 Feb 2019, 23:55
Koji teoreticar, braco slatka! I to samo na onome sto je procitao i zamislio u svojoj glavi...Bez ikakvog pokrica.
![]()
![]()
RazguliPodrinjac wrote: 09 Feb 2019, 23:56U svojih 22 godine?Merlin246 wrote: 09 Feb 2019, 23:53 Nikad u svoje 22 godine nisam pitala muskarca za dejtniti planiram ikada pitati
niti ima potrebe da pitam jer on kad tad upita ako je meni stalo da me upita
![]()
![]()
Wwwooowww baš si godina i godina iskustva nabrala, nema šta.
pa nisu svi muskarci dobri u tome , milion puta sam primjetila koliko ih nemaju pojma o obicnom flertu, a kamoli o ozbiljnijm pristupu ulaska u vezu
razumljivo, pitalice moraju biti spremne na svakakve odgovore
Ja u životu nisam ni jednu "pitao"Podrinjac wrote: 09 Feb 2019, 23:59 Ja u svojih 26 godina pitao jedno 5,6 puta i svaka me odbila. I više mi mrsko i pitati.
Nisam ja ni pisala o pojedincima vec generalno.statebriga wrote: 10 Feb 2019, 00:01pa nisu svi muskarci dobri u tome , milion puta sam primjetila koliko ih nemaju pojma o obicnom flertu, a kamoli o ozbiljnijm pristupu ulaska u vezuima muskraca koji su bas losi u relacijama sa zenama , ako sto ima i zena koje se ne snalaze dobro u takvim situacijama zavodjenja
![]()
kako se udvara "grlom u jagode"