Eto i Vanilla je isto napisala (nismo se dogovorili

Kakva pitanja crna... Komuniciraj, slušaj, pokaži interes, opet slušaj, pokaži naklonost, opet slušaj...
Ali nema uputa

Moderator: spacebound
Eto i Vanilla je isto napisala (nismo se dogovorili
Eto tako sto odmah, pretpostavljam, pitas za dejt bez da procjenis i osjetis da li je i druga strana zainteresovana za tebe. Da to pratite mozda i ne bi bili toliko odbijani
ne mislim da su osobe koje ne pitaju kukavice , pretpostaljam, da je vezano sa iskakanjem iz komforne zone, a svakome je komforna zona drugacijaHeidi wrote: 10 Feb 2019, 00:05 Da. I mislim da je hrabro pitati, ali ja sam radije umisljena kukavica![]()
Ako te djevojka gleda u oci sa krupnim zjenicama ,naginje se prema tebi ,smjeska se , cesto s oblizuje usne i namjesta kosu u tvojoj blizini ,dodiruje te , onda te vjerovatno zeli , ne budi p.... nego je poljubi
Upozori čovjeka, da je i pljuska statistički mogućaRudolph wrote: 10 Feb 2019, 00:15Ako te djevojka gleda u oci sa krupnim zjenicama ,naginje se prema tebi ,smjeska se , cesto s oblizuje usne i namjesta kosu u tvojoj blizini ,dodiruje te , onda te vjerovatno zeli , ne budi p.... nego je poljubi![]()
ali, postoji niz razloga smo bili odbijeni, i nije uvijke bio iskljuvo razlog nedopadanja od muskarca , vec niza faktoraVanilla wrote: 10 Feb 2019, 00:13Eto tako sto odmah, pretpostavljam, pitas za dejt bez da procjenis i osjetis da li je i druga strana zainteresovana za tebe. Da to pratite mozda i ne bi bili toliko odbijani![]()
Ali za neke stvari ne postoji sablon, ili imas to u sebi ili ne (osjecaj).
Sa takvim opisanim stvarima bi i mene napalila, poljubac bi došao sam od sebe. Ali niti su me gledale, niti se oblizivale, niti namještale kosu.Rudolph wrote: 10 Feb 2019, 00:15Ako te djevojka gleda u oci sa krupnim zjenicama ,naginje se prema tebi ,smjeska se , cesto s oblizuje usne i namjesta kosu u tvojoj blizini ,dodiruje te , onda te vjerovatno zeli , ne budi p.... nego je poljubi![]()
znam, al' et dodah misljenje
Bez da te uvrijedim, mozda ce grubo da zvuci, ali u ovom momentu tvoja pisanja mi djeluju u stilu one "puno zujis, malo meda dajes". Izvukao si iz konteksta i vuces pricu u drugu stranu.Socrates wrote: 10 Feb 2019, 00:10 Ja ću završiti sa ovim, a vi dobro razmislite.![]()
Naravno da postoje žene kojima je seksi da su muškarci lovci. j... ga, i meni je seksi kada je žena plijen. Međutim, lovac/plijen odnos nikad nije ravnopravan.
Još su u nama duboko usadjene matrice, koje nam mogu biti seksi, ali nisu nikakav put naprijed.
Niste ovdje u pitanju vi ili ja, nego kakvu ćete matricu ostaviti svojim, uslovno govoreći, kćerkama. Ako i njima prenesete da je muškarac lovac a žena plijen, e j... ga , nećemo daleko odmaci.
Nije ovo pitanje samo musko-ženskih odnosa, nego nažalost i budućnosti planete. To mnogi feministi isticu. Jer, lovci, prijateljice moje drage, ne love samo žene, nego i sve drugo, i ne biraju sredstva. Lovci ne misle sta je najbolje za društvo, nego sta je najbolje za njih.
Treba li da navodim primjere?
zeis reci, nisi nikad bio odbijenstorm wrote: 10 Feb 2019, 00:12 Kakva pitanja crna... Komuniciraj, slušaj, pokaži interes, opet slušaj, pokaži naklonost, opet slušaj...
Ali nema uputa![]()
Ja sam samo jednom srela "lovca" i ostala zatecena. Taj covjek je bio samo to - lovac, a ja lovina. Sirovi lovac, otvorenih karata. I to mi se svidjelo, jer mi nikad niko nije prisao na taj nacin. Nisam ga ni znala , ni primjecivala, nista. Pojavio se ni od kuda.Socrates wrote: 10 Feb 2019, 00:10 Ja ću završiti sa ovim, a vi dobro razmislite.![]()
Naravno da postoje žene kojima je seksi da su muškarci lovci. j... ga, i meni je seksi kada je žena plijen. Međutim, lovac/plijen odnos nikad nije ravnopravan.
Još su u nama duboko usadjene matrice, koje nam mogu biti seksi, ali nisu nikakav put naprijed.
Niste ovdje u pitanju vi ili ja, nego kakvu ćete matricu ostaviti svojim, uslovno govoreći, kćerkama. Ako i njima prenesete da je muškarac lovac a žena plijen, e j... ga , nećemo daleko odmaci.
Nije ovo pitanje samo musko-ženskih odnosa, nego nažalost i budućnosti planete. To mnogi feministi isticu. Jer, lovci, prijateljice moje drage, ne love samo žene, nego i sve drugo, i ne biraju sredstva. Lovci ne misle sta je najbolje za društvo, nego sta je najbolje za njih.
Pocni da ceses jaja, zvaces zvaku, i ofirno puljis u sise.Podrinjac wrote: 10 Feb 2019, 00:18Sa takvim opisanim stvarima bi i mene napalila, poljubac bi došao sam od sebe. Ali niti su me gledale, niti se oblizivale, niti namještale kosu.Rudolph wrote: 10 Feb 2019, 00:15
Ako te djevojka gleda u oci sa krupnim zjenicama ,naginje se prema tebi ,smjeska se , cesto s oblizuje usne i namjesta kosu u tvojoj blizini ,dodiruje te , onda te vjerovatno zeli , ne budi p.... nego je poljubi![]()
Pokušat ću.Fuddo wrote: 10 Feb 2019, 00:22Pocni da ceses jaja, zvaces zvaku, i ofirno puljis u sise.Podrinjac wrote: 10 Feb 2019, 00:18
Sa takvim opisanim stvarima bi i mene napalila, poljubac bi došao sam od sebe. Ali niti su me gledale, niti se oblizivale, niti namještale kosu.
Price ti, uspjeh zagarantovan.
najprivlacnija stvar koju mozes da imas je samopouzdanjePodrinjac wrote: 10 Feb 2019, 00:18Sa takvim opisanim stvarima bi i mene napalila, poljubac bi došao sam od sebe. Ali niti su me gledale, niti se oblizivale, niti namještale kosu.Rudolph wrote: 10 Feb 2019, 00:15
Ako te djevojka gleda u oci sa krupnim zjenicama ,naginje se prema tebi ,smjeska se , cesto s oblizuje usne i namjesta kosu u tvojoj blizini ,dodiruje te , onda te vjerovatno zeli , ne budi p.... nego je poljubi![]()
Tragedija? Ne bih rekla da je iko cin odbijanja tragedijom opisao ili nazvao. Briga, pisemo svi tu kako bismo/kako smo/kako cemo. Niko nikoga ne osudjuje. Ja nisam u folu da se udvaram i zovem na dejt muskarca ali isto tako ne osudjujem druge zene koje to rade.statebriga wrote: 10 Feb 2019, 00:18ali, postoji niz razloga smo bili odbijeni, i nije uvijke bio iskljuvo razlog nedopadanja od muskarca , vec niza faktoraVanilla wrote: 10 Feb 2019, 00:13
Eto tako sto odmah, pretpostavljam, pitas za dejt bez da procjenis i osjetis da li je i druga strana zainteresovana za tebe. Da to pratite mozda i ne bi bili toliko odbijani![]()
Ali za neke stvari ne postoji sablon, ili imas to u sebi ili ne (osjecaj).![]()
drugo, situacije u kojim su pitala su bile razlicite , od razlicith raspolozenja do eksperimentiranja, poneka iz cistog fleta , a ponkad ozbiljno![]()
ne znam, zasto je tragedija biti odbijena , ne kuzim![]()
muskarce bolje razumijem, upravo jer sam bila nekoliko puta u njihovoj poziciji , poitivno ili ne , iskustvo je za mene uvijek bogato![]()
Šta sam izvukao iz konteksta? Fino sam pitao, ako su muškarci lovci, da li je u redu da love uvijek? I sve?Vanilla wrote: 10 Feb 2019, 00:20Bez da te uvrijedim, mozda ce grubo da zvuci, ali u ovom momentu tvoja pisanja mi djeluju u stilu one "puno zujis, malo meda dajes". Izvukao si iz konteksta i vuces pricu u drugu stranu.Socrates wrote: 10 Feb 2019, 00:10 Ja ću završiti sa ovim, a vi dobro razmislite.![]()
To za kcerke...niko mi nije prenosio niti me ucio kako cu sa muskarcima pa necu ni ja svojoj.
Djecu mogu da usmjeravam da su sretni, posteni i pravedni. Za ostale stvari ne bih ih podcjenjivala.
Rekao sam par postova nazad... Nekad se stvari odvijaju predviđenim tokom, nekad ne.statebriga wrote: 10 Feb 2019, 00:21zeis reci, nisi nikad bio odbijenstorm wrote: 10 Feb 2019, 00:12 Kakva pitanja crna... Komuniciraj, slušaj, pokaži interes, opet slušaj, pokaži naklonost, opet slušaj...
Ali nema uputa![]()
![]()