Zasto se peglati s nekim i pokusavati, kada svi znakovi pokazuju danema nista od toga

Moderator: spacebound
ne postoje idealn okolnosti ili uslovi, vec perfect timingSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:09 Hvala Heidi.![]()
Interesuje me da li mi (uslovno receno) mislimo da možemo stvoriti kvalitetnu vezu sa bilo kim, pod nekim "idealnim" okolnostima.
Kod mene je malo drugačije. Bez X faktora, ja odmah znam da to nema šanse. Nekad sam se i samozavaravao, pa sam išao niz vodu sto se toga tiče.
Sad jednostavno znam da je to nemoguće. Vjerujem valjda u sudbinsko, sta li?
Socrates wrote: 10 Feb 2019, 01:11 I, btw, kad smo kod kompliciranosti, briga djeluje otvoreno, ali brt ko mi kaže da je ona nekomplicirana mora biti na nekoj drogi.![]()
ovo mi svi kazuSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:11 I, btw, kad smo kod kompliciranosti, briga djeluje otvoreno, ali brt ko mi kaže da je ona nekomplicirana mora biti na nekoj drogi.![]()
Po mom misljenju jedino ispravno i dugorocno. Sve ostalo su instant veze i vezice.Socrates wrote: 10 Feb 2019, 01:09 Hvala Heidi.![]()
Interesuje me da li mi (uslovno receno) mislimo da možemo stvoriti kvalitetnu vezu sa bilo kim, pod nekim "idealnim" okolnostima.
Kod mene je malo drugačije. Bez X faktora, ja odmah znam da to nema šanse. Nekad sam se i samozavaravao, pa sam išao niz vodu sto se toga tiče.
Sad jednostavno znam da je to nemoguće. Vjerujem valjda u sudbinsko, sta li?
kako sam "teska k'o crna zemlja"Julia-Klara wrote: 10 Feb 2019, 01:13Socrates wrote: 10 Feb 2019, 01:11 I, btw, kad smo kod kompliciranosti, briga djeluje otvoreno, ali brt ko mi kaže da je ona nekomplicirana mora biti na nekoj drogi.![]()
ja mislim da je ona "teska ko crna zemlja". Ja da sam musko u sirokom luku bih je zaobilazila
![]()
Ma bas.. Kao da ste vi kompliciraniFuddo wrote: 10 Feb 2019, 01:09 Moras se dobro sredit, fina frizura, da mirises nenapadno, da se lijepo nasmijes...i eto nas ko vukovi, ti sam’ sebi proberes kojeg ces.
ne, ali se uvijek nesto desi , akcenat je na desavanjuSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:14 I ti brigo misliš da perfect timing može svaku vezu dovesti do nečega značajnog?
uvijek sam za verbalni ratSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:19 Da budem iskren, ja sa brigom samo mogu zamisliti neki nuklearni sukob globalnih razmjera.
Da ona postane predsjednica Amerike a ja premijer Kanade, mislim da bi treći dan zaratili, mi bi izgubili rat i ja bih morao tražiti politički azil u Njemačkoj.
a bas sam radoznala
To kod mene više ne može proći.statebriga wrote: 10 Feb 2019, 01:19ne, ali se uvijek nesto desi , akcenat je na desavanjuSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:14 I ti brigo misliš da perfect timing može svaku vezu dovesti do nečega značajnog?![]()
E, onda moras meni na pretresSocrates wrote: 10 Feb 2019, 01:19 Da budem iskren, ja sa brigom samo mogu zamisliti neki nuklearni sukob globalnih razmjera.
Da ona postane predsjednica Amerike a ja premijer Kanade, mislim da bi treći dan zaratili, mi bi izgubili rat i ja bih morao tražiti politički azil u Njemačkoj.
ja sam privukla svakave, kako toHeidi wrote: 10 Feb 2019, 01:20 Pa dobro, ja vise pisem o tom nekom prvom susretu, uocavanju. Ipak, svaka roba ima svog kupca.
To sto ja jesam i ne bi trebalo privuci muskarce koji jesu tipovi, u ovom slucaju, otvorenijih zena. Sve je na svom mjestu. Govorimo, ponavljam, o prvom susretu iliti dejtu.
Oni koji su mene do sada osvajali i pridobili, nisu me nesto puno ni pitali, vise su dokazali djelima.