Dakle Zenica je okupa BF 2020.

Moderator: VIP
Dovoljni sam inteligentan da primjetim kad me neko ignorise da se manem corava posla.Socrates wrote: 11 Feb 2019, 17:30Jesi li ti toliko intelektualno nesposoban da ne vidiš kada nekome smetaju tvoje nazovi šale?Fuddo wrote: 11 Feb 2019, 17:24
To ti mozes samo pretpostavljati, nikako sa sigurnoscu tvrditi.
Pa cak ako i postoji tracak sumnje, onda se moze pristojno zamoliti, upozoriti, a ne ove salve uvreda...
Ovako dolazimo u situaciju da ni kriv ni duzan budem izazvan da stvarno budem krkan.![]()
Al’ et’ necu u inat, mada prizeljkujete.![]()
Na stranu to sto trolujes svaku temu.
Vidiš, pisati meni ovo i tvrditi da me ignorises je nedostatak inteligencije koji spominjem.Fuddo wrote: 11 Feb 2019, 17:31Dovoljni sam inteligentan da primjetim kad me neko ignorise da se manem corava posla.Socrates wrote: 11 Feb 2019, 17:30
Jesi li ti toliko intelektualno nesposoban da ne vidiš kada nekome smetaju tvoje nazovi šale?
Na stranu to sto trolujes svaku temu.
Al’ posto to ti nisi, evo da ti nacrtam...sjasi.![]()
A napokon da netko reagira, Heidi imas pravo.Heidi wrote: 11 Feb 2019, 17:10 Tema je "Samo da kazem" a ne "komentiraj na svoj krkanski nacin". Nemam volje da pazim na svako slovo a da vas ne asocira na j..... ili pusenje kurca. Ako vam se obratim i pitam nesto u vezi toga, smijete mi odgovoriti, inace razligu.
Ima da me postujes kao forumsku individuu! Ni ja ne naskacem na svaki tvoj post da ga izopacim i ponizim.
Inace cu poceti da pitam imate li mame, sestre i kcerke.
mad_max_ba wrote: 11 Feb 2019, 17:28
Nezz da si imala nešto tako sa moje ili sa fudine strane, ko ne piše tako ni ne šališ se tako sa njim/njom