Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Cvrle wrote: 10 Nov 2018, 12:09
Obzirom da je plan bio boriti se sa Space za titulu FG, ali ona odustala od borbe, napusta cak i nasu krasnu divnu BIH, pa tako i ja kontam da je vakat i meni da idem s foruma. Jer neam protivnika
Tako da eto najavljujem odlazak. Odoh praviti pite.
Tipkamo se posle rucka
Maja tradicionalno šalje kubik kolača pobjedniku/cima.
Žao mi što nema Hanibala i mislio sam da ga održavam na forumskom spisku, na vještački način.
Obnovio bih anketu o najboljim forumskim parovima (imali nekad prije 4-5 god), pa bih ga upario s Majom i ličilo bi da je prisutan. Međutim, nakon što je Storm objavio njegove razloge - ne zaslužuje on ni onu šiku od kolača
Btw, kad smo već kod te ankete (da je ne tražim sad) od svih parova, pravo stojimo još samo Zagorka i ja
Ok, udaljili smo se oko 10 svjetlosnih godina, poslovi i obaveze.
Slomljen osta bardak, uvehnulo cvijeće, al pjesma o ašiku po šljivacima, nikad umrijet neće
Maja otkad je razvila biznis stisla se
Stoga nemam elana da se borim za postolje
Sta je bilo s hannijem, nisam upratila
Kladijo se da more izdržati tri mjeseca bez foruma.
Hajd nako, pa nek ne dođe nikad, ali opklada
Kad smo već kod parova, ako mi naumpadne ta anketa, jel Blica još uvijek aktuelan, da znadem?
Čija je Lejlisima?
Đe se damir bacijo?
za koga Maxo kači outfite?
Jel mutevelija našo 4 forumašice?
Prokleti viber, više se ništa ne zna
Bas Sam ih izgubio, da ih tražim
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Lanci wrote: 11 Dec 2018, 22:16
Postali smo suvise ovisni o ovome forumu
Od sutra cu koristiti brojac i vidjeti jesam li u ovoj grupi... koja prekomjerno koristi internet...
Kada govorimo o prekomjernom korištenju Interneta prvo što se zapitamo jest koja je to vremenska granica nakon koje takvo korištenje počinje biti pretjerano. Prema dostupnim istraživanjima, kod odraslih osoba je ta granica 5-6 sati dnevno, dok je kod adolescenata granica 2-3 sata, što naravno ovisi o dobi odnosno o uzrastu.
Cupava makse s ove teme
Dok ne prodju izbori ne idem ja nikud
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata