Da počnem ja.

1.
Za moj ukus bubica između ostalih, ima najljepši avatar na forumu. Djeluje tako umirujuće...One lijepe oči i ono uho...presladak je...

-------------------

Moderator: Krokodil Behko
String wrote:Niti jedaan me avatar nije posebno odusevio....pogotovo neke bebe koje iza sebe kriju zle duhoveOnda ima dosta pacenickih avatara...ono "vidi me sto sam jadan/a...itd...to ne volim...
moja curica je bila djavo sama od sebeString wrote:Niti jedaan me avatar nije posebno odusevio....pogotovo neke bebe koje iza sebe kriju zle duhoveOnda ima dosta pacenickih avatara...ono "vidi me sto sam jadan/a...itd...to ne volim...
Bila Julija... ovo je sada trenutno stanje... Možda neko opet promjeni, pa bude među najljepšim...Julia-Klara wrote:moja curica je bila djavo sama od sebeString wrote:Niti jedaan me avatar nije posebno odusevio....pogotovo neke bebe koje iza sebe kriju zle duhoveOnda ima dosta pacenickih avatara...ono "vidi me sto sam jadan/a...itd...to ne volim...
sve vas je mlatila svojom cetkom
Majin avatar je jako lijep, možda čak i najljepši, ali "ubija" me ona strogoća...Julia-Klara wrote:meni trenutno najbolji Majin
Pa onda moja dva starapogotovo ona curica
Nemoj da ti sad i ovu kafu i šoljicu sve u facu.Strootman wrote:Silence![]()
E meni je Majin najgori, et` sta cete sad?to sto su mala slova ne znaci da se zajebajem
Jel` vrela?Maja wrote:Nemoj da ti sad i ovu kafu i šoljicu sve u facu.Strootman wrote:Silence![]()
E meni je Majin najgori, et` sta cete sad?to sto su mala slova ne znaci da se zajebajem
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests