Moderator: VIP
Ma nešto sam zajeb'o oko te poruke. Htio sam da Julia dobije obavijest, pa je to prvi post koji sam našao.
okSocrates wrote: 12 Feb 2019, 03:39Ma nešto sam zajeb'o oko te poruke. Htio sam da Julia dobije obavijest, pa je to prvi post koji sam našao.![]()
Ja bih joj udovoljila. Zna biti izuzetno opasna ... a ti kako hoćeš maxime ...Čupava wrote: 13 Feb 2019, 08:11 Maxo![]()
![]()
Hajd ba, dođi treba mi recept, za tjesteninui nekih foto hrane sam ti htijela pokazati u mom kutku ...pa me interesuje tvoje mišljenje
A tema selfi trpi tvoje odsustvo kao i outfit ... a o pjesmi dana da ne pricam ...
Hajd... pozuri loguj se...![]()
Za recepte, ne znam, to vas dvoje razmjenjujte.Čupava wrote: 13 Feb 2019, 08:11 Maxo![]()
![]()
Hajd ba, dođi treba mi recept, za tjesteninui nekih foto hrane sam ti htijela pokazati u mom kutku ...pa me interesuje tvoje mišljenje
A tema selfi trpi tvoje odsustvo kao i outfit ... a o pjesmi dana da ne pricam ...
Chloe wrote: 13 Feb 2019, 11:06Ja bih joj udovoljila. Zna biti izuzetno opasna ... a ti kako hoćeš maxime ...Čupava wrote: 13 Feb 2019, 08:11 Maxo![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests