Nesto kad razmislim, od piva se svakako debljanezaboravna wrote:Zagore dragi ne more,pa ti bi i pivu i 7zagor wrote:Drz se br.7 i manje ces se lupat po glavi!Julia-Klara wrote:COSMOPOLITAN - 16.04.2012 10:09
![]()
![]()
imas pravo na jedno u tim momentima ili da pivu pijes ili da uzivas pa ti sad vidi
![]()
![]()
Strategija uspješnog seksa
Moderators: spacebound, Duminjo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8904 times
- Been thanked: 5654 times
- Status: Offline
Re: Strategija uspijesnog seksa
The Dark Side Of The Forum...
- Angelino croft
- Osvježenje foruma

ovo pod 2 mi je osobito napeto,jos kad se dodaju maske,uniforme,odjednom postajemo filmske zvijezde...yesss...@

zlo izvrsnije ističe dobro
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ooo to mi ide pravo od ruke, usavrsula sam tehniku, ne treba mi reziserska palica uopstezagor wrote:I kako ti 9-ka ide?Luna. wrote:1. me nesto ne privlaci... 2. i 8. never... a ostalo je manje vise isprobano
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Luna.
- Inventar foruma

e oto ne volimString wrote:A "Zlatni tus"??![]()
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Jednom sam ja dobio u facu za vrijeme overleasingaLuna. wrote:e oto ne volimString wrote:A "Zlatni tus"??![]()
... nit sam probala, nit cu probat...

- Luna.
- Inventar foruma

jel to ono kad si lizo dva sataString wrote:Jednom sam ja dobio u facu za vrijeme overleasingaLuna. wrote:e oto ne volimString wrote:A "Zlatni tus"??![]()
... nit sam probala, nit cu probat...
Malo prsnulo, nista strasno onako slankasto i pomalo bljutavo ali nije sad ono da bi me natjeralo na povracanje. Nije bio tus doduse, mozda kao ono kad tek voda dolazi. Podsjetilo me na redukciju vode prije u Tuzli sto je bila.
ne znam vala, ja nisam gadljiva a i smatram da u sexu ne treba nista da se gadi... sad, da se slucajno naleti na kakve tekucine i druge izlucevine, dok se nesto drugo trazi ( one raznorazne tacke
Djole
Djole
- Angelino croft
- Osvježenje foruma

osim zlatnog tusa imamo i squeerting...sve ima svojih prednosti i mana...@ 
zlo izvrsnije ističe dobro
- Luna.
- Inventar foruma

nije me sramota rec, ja ne znam sta je to... kako se to kaze na nasem, mozda volim a i ne znam kako se zove 
Djole
Djole
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8904 times
- Been thanked: 5654 times
Drz se 9-ke bolje ti jeLuna. wrote:nije me sramota rec, ja ne znam sta je to... kako se to kaze na nasem, mozda volim a i ne znam kako se zove
The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
Ma šuti... zato sam ja neki dan pitala kako se to sve zvalo prije pojave interneta.Luna. wrote:nije me sramota rec, ja ne znam sta je to... kako se to kaze na nasem, mozda volim a i ne znam kako se zove
Sad za svaku radnju imaš neki strani izraz, a prije se znalo šta je šta.
- Luna.
- Inventar foruma

de ba recte mi sta je, mozda volimMaja wrote:Ma šuti... zato sam ja neki dan pitala kako se to sve zvalo prije pojave interneta.Luna. wrote:nije me sramota rec, ja ne znam sta je to... kako se to kaze na nasem, mozda volim a i ne znam kako se zove
Sad za svaku radnju imaš neki strani izraz, a prije se znalo šta je šta.
Djole
Djole
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
- Luna.
- Inventar foruma

cim nadjes sta je, reci miMaja wrote:Ama ne znam
Ne smijem ni ja googlati brat mi iza leđa
Djole
Djole
@Luna
Ako si ikada dozivjela orgazam onda znas sta je squirting. "Tecnost" leti na sve strane, namjestaj ce biti OK `ebo ga ti - da laicki malo... :
Tus? Nisam probao niti me privlaci u ovom trenutku ali zasto da ne? Neko gore rece, u sexu se ne treba nicega stidjeti.
Ako si ikada dozivjela orgazam onda znas sta je squirting. "Tecnost" leti na sve strane, namjestaj ce biti OK `ebo ga ti - da laicki malo... :
Tus? Nisam probao niti me privlaci u ovom trenutku ali zasto da ne? Neko gore rece, u sexu se ne treba nicega stidjeti.
- Luna.
- Inventar foruma

et´ znala sam da je neka moderna rijec... to se ba kod nas uvijek govorilo da je saftaliStrootman wrote:@Luna
Ako si ikada dozivjela orgazam onda znas sta je squirting. "Tecnost" leti na sve strane, namjestaj ce biti OK `ebo ga ti - da laicki malo... :![]()
Djole
Djole
- Luna.
- Inventar foruma

sace behko da se javi i da napise, kako ga je neka okupala 
Djole
Djole
Ne rekoh da je koristim, rijec mislim. Otkud tebi da moja prsce?Luna. wrote:et´ znala sam da je neka moderna rijec... to se ba kod nas uvijek govorilo da je saftaliStrootman wrote:@Luna
Ako si ikada dozivjela orgazam onda znas sta je squirting. "Tecnost" leti na sve strane, namjestaj ce biti OK `ebo ga ti - da laicki malo... :![]()
Tus? Nisam probao niti me privlaci u ovom trenutku ali zasto da ne? Neko gore rece, u sexu se ne treba nicega stidjeti.... al´ nije to taj squirting sam vidjela samo u filmovima.. nije to ba kod svih zena... a ti naletio bas na tu haman sto prsce
... da si pojebo vise od jedne zene znao bi da to nije bas kod svake
Normalno da nije kod svih, ali meni draze kada jeste kod moje. Kako komsinica zalijeva parket sa stola me ne zanima ni najmanje.
- Luna.
- Inventar foruma

pa ja sve do sad mislila ti musko, a ono i ti je imasStrootman wrote:Ne rekoh da je koristim, rijec mislim. Otkud tebi da moja prsce?Luna. wrote:et´ znala sam da je neka moderna rijec... to se ba kod nas uvijek govorilo da je saftaliStrootman wrote:@Luna
Tus? Nisam probao niti me privlaci u ovom trenutku ali zasto da ne? Neko gore rece, u sexu se ne treba nicega stidjeti.... al´ nije to taj squirting sam vidjela samo u filmovima.. nije to ba kod svih zena... a ti naletio bas na tu haman sto prsce
... da si pojebo vise od jedne zene znao bi da to nije bas kod svake
Otkud ti da sam imao ijednu ikako?
![]()
Normalno da nije kod svih, ali meni draze kada jeste kod moje. Kako komsinica zalijeva parket sa stola me ne zanima ni najmanje.
Djole
Djole
Na post od dva safa ona nadje zackoljicu i nje se uhvati.
Veliki "+", bar kod mene i to bez ironije!
A ti kako pricas k`o da ti je mrsko prskanje, sve se vrti oko njega izgleda, pa atakujes kad` se spomene.
Sad bih citirao samog sebe od dan-dva iz kafane al` necu, Maja bi mi spucala ban na lozu zbog lose taktike, anti-zlonamjerno. 
A ti kako pricas k`o da ti je mrsko prskanje, sve se vrti oko njega izgleda, pa atakujes kad` se spomene.