Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Meni ne smeta ništa od toga ... Voljela bih da ljubav dominira svakim danom, da nas sviju ispunjava, budi lijepa i nježna osjećanja među nama svima a ne samo parovima .... itd.
Chloe wrote: 14 Feb 2019, 08:43
Meni ne smeta ništa od toga ... Voljela bih da ljubav dominira svakim danom, da nas sviju ispunjava, budi lijepa i nježna osjećanja među nama svima a ne samo parovima .... itd.
ali ovo je izmisljeni praznik zaljubljenih, a ne Dan Ljubavi
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Chloe wrote: 14 Feb 2019, 08:43
Šta me briga ... Ja ga ne obilježavam.
Meni je svaki dan Dan ljubavi, Dan sreće, Dan žena, Dan zdravlja kad se ja osjećam dobro i zdravo voljeno, sretno, želim to sve biti 365 dana u godini ... Dođi ti 'vamo
Šta me briga ... Ja ga ne obilježavam.
Meni je svaki dan Dan ljubavi, Dan sreće, Dan žena, Dan zdravlja kad se ja osjećam dobro i zdravo voljeno, sretno, želim to sve biti 365 dana u godini ... Dođi ti 'vamo
eh to vam pricam moje drgocjeno pucanstvo
Chole jessssss
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"