Bujrum i slobodno se izjasnite

Mogućnost glasanja za 5 opcija.
Izvinjenje onima kojih nema, jer je i ovo poprilično puno.
Moderator: Krokodil Behko
Da, baš..on bi sigurno pokupio puno glasovaHeidi wrote:gdje cete anketu bez ruma praviti....ccc![]()
od mene nema glasa
Nešto sam znala da ćeš ti ovo napisati.Voljena wrote:hahahahahNiko
eto, bravo tigejsha wrote:
Nešto sam znala da ćeš ti ovo napisati.
I ja sam ti dalazagor wrote:Dao sam posteno sam sebi glas, Konsultant mi je najveci problem, ko mu slomi nogu placam pivu..hvala unaprijed
Da su postavili slike foto modela kao svoje možda bi te i privukliVoljena wrote:eto, bravo tigejsha wrote:
Nešto sam znala da ćeš ti ovo napisati.![]()
![]()
svako ima pravo na svoj glas, tako i ja, da me niko ne privlaci
To možeš vidjeti bez da glasaš .Imaš opciju da vidiš rezultate.madam Bovary wrote:Nisam glasala,javite mi poredak....
Tnx macogejsha wrote:To možeš vidjeti bez da glasaš .Imaš opciju da vidiš rezultate.madam Bovary wrote:Nisam glasala,javite mi poredak....
Nemoj njega on je fin, vid' sta je napis'o.zagor wrote:Dao sam posteno sam sebi glas, Konsultant mi je najveci problem, ko mu slomi nogu placam pivu..hvala unaprijed
tako je...treba sve isponova...@Maja wrote:Što bi značilo da su Hercegovci najbolji
Ja još neću glasati
Ali anđelino 0 glasova... tražim da se ponište glasovi i da se ide s novim glasanjem!
Ovo je namještaljka. Pa ljudi moji ako nam se u državi lažiraju izbori dajte barem da na forumu bude sve regularno. A jeb...