viza za buducnost ....

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Tako je.Vanilla wrote: 28 Jan 2019, 17:37 Pa zar to nije svugdje tako, liječiš se po mjestu prebivalištaod obične ambulante, doma zdravlja pa do klinike. Ili plati pa se liječi gdje ti je volja. Čini mi se da malo pretjeruje s ovim.
Pa je, al’ u idealnom svijetu.Socrates wrote: 28 Jan 2019, 17:40 To bi trebalo da zavisi od toga da li imas usluge koje ti trebaju u mjestu prebivalista. Kao I od drugih okolnosti.
U njenom tekstu to uopšte nije upitno. Upitna je njena želja, da ne kažem inat.Socrates wrote: 28 Jan 2019, 17:40 To bi trebalo da zavisi od toga da li imas usluge koje ti trebaju u mjestu prebivalista. Kao I od drugih okolnosti.
Pa Dario Kordic je hercegbosanskim/srednjebosancima glavni uzor bio.Melek wrote: 28 Jan 2019, 20:57 Kad sam nedavno bio u Busovaci vidio sam, jer se jos vide tragovi, bez da mi iko ista govori, kakav su sve hinjaluk ondasnji hrvati provodili za vrijeme rata. Neopisivo. Fasizam je cista demokratija u usporedbi.
Znas kako kazu... 'ladno ali standarddamir5 wrote: 28 Jan 2019, 06:44 Ma bjezi, to ti je Sibir, vjeciti snijeg i led
Dovoljno daleko su i jug Francuske... obala Spanije
... Mallorca
![]()
Da mi se ide iz najljepse zemlje na svijetu... birao bih tako nesto
nije covich nositelj zla.. nego nositelj moci.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests