Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čupava wrote: 23 Jan 2019, 13:59
Da sigurno je lak sa spoljasnje strane se osušio .. sa spoljasnje strane oko onog navrtaja... ako ne onda muška ruka bi ti mogla pomoći prije koješta
Mislim da cu novi lak nabaviti
Jel brises ti necim nakon upotrebe, da se ne zapekne?
Čupava wrote: 23 Jan 2019, 13:59
Da sigurno je lak sa spoljasnje strane se osušio .. sa spoljasnje strane oko onog navrtaja... ako ne onda muška ruka bi ti mogla pomoći prije koješta
Mislim da cu novi lak nabaviti
Jel brises ti necim nakon upotrebe, da se ne zapekne?
Izbrišem acetonom natopljenom maramicom..kad vidim da je i spoljasnje strana umazana .
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Oblak wrote: 28 Apr 2019, 21:18A zar se to ne lakira do kraja? Ostane ti sa strane prazno
Ja ne volim tako, kad je skroz nalakirano. Ovo je 100% domace