Ljubičanstven

Rume?
Čupava wrote: 19 Feb 2019, 06:18 Koja od ove dvije lijevo ....
Ne bi me čudilo da kažeš da si obje ti![]()
statebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:34Čupava wrote: 19 Feb 2019, 06:18 Koja od ove dvije lijevo ....
![]()
![]()
to je bio kviskotekta fazon sa fotkomprva lijevo
![]()
moj Fudonja, nisma krupna , ja sam ti ko oni moeli sto ne znjau sto je hranaFuddo wrote: 19 Feb 2019, 11:12 Doduse, moze se i na obilku stopala pogoditi, mi imamo drugacija od amera, pogotove zene.
Kod njihovih zena su nekakva izduzena, a kod nasih su sira, ko u mede.
Tako da mi je jedino bila malo sumnjiva ona druga s lijeva, al nije ono statebriga, ona je krupnija od nje.
Ostaje samo “rudarka”.![]()
Mjaine i Femeine kolaceVanilla wrote: 19 Feb 2019, 11:02 I ja kažem prva s lijeva, teget cipelice![]()
@statebriga, šta dobijamo ako pogodimo?![]()
statebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:34Čupava wrote: 19 Feb 2019, 06:18 Koja od ove dvije lijevo ....
![]()
![]()
to je bio kviskotekta fazon sa fotkomprva lijevo
![]()
jesi , nesudjeni model , i danas se pitam, gdje su mi vijdeli visak cenitmetara na bokovima
ja volim i cipelice u bojamaČupava wrote: 19 Feb 2019, 13:40
Cipelice
Imam takve crne podsjetila si me .... valja mi ih pronositi malo ...
I kako prošlo veče?![]()
nisi ti mene vidio u usknji, suti
Nismo bokova vidjeli....pa se ne bi štel miješatistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:41jesi , nesudjeni model , i danas se pitam, gdje su mi vijdeli visak cenitmetara na bokovima![]()
a bum postvil jednom , pa bum kazal' kak izgledaju heheheestorm wrote: 19 Feb 2019, 13:47Nismo bokova vidjeli....pa se ne bi štel miješatistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:41
jesi , nesudjeni model , i danas se pitam, gdje su mi vijdeli visak cenitmetara na bokovima![]()
![]()
a bum i ja vidl pa bum komentarisal
Hoću ... večeras ću ih spremitistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:44ja volim i cipelice u bojamaČupava wrote: 19 Feb 2019, 13:40
Cipelice
Imam takve crne podsjetila si me .... valja mi ih pronositi malo ...
I kako prošlo veče?![]()
![]()
![]()
fotkja svoje da vidim![]()
vece je bilo divno , vidjel sma jednu svoju strau simpatiju sa posla, no nije nista bili, a vidjela sma se sa jos jednim, koji mene jako voli, ali je ozenjen![]()
inace, vrlo uspjesna zabava , trebalo se sa svakim ispriciati , 3 sata su jako brzo prosla![]()
![]()
stara simpatija ozenjena, a drugi tip me izmazio zagraljame po ledjima , ispricali se fino , ali ozenjenČupava wrote: 19 Feb 2019, 13:53Hoću ... večeras ću ih spremitistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:44
ja volim i cipelice u bojama![]()
![]()
fotkja svoje da vidim![]()
vece je bilo divno , vidjel sma jednu svoju strau simpatiju sa posla, no nije nista bili, a vidjela sma se sa jos jednim, koji mene jako voli, ali je ozenjen![]()
inace, vrlo uspjesna zabava , trebalo se sa svakim ispriciati , 3 sata su jako brzo prosla![]()
![]()
A skroz sam zaboravila na njih....
Dobro je kad vrijeme proleti... znaci da nije bilo dosadno ... znaci bilo je i bivša simpatija - sto ne znaci da neće biti možda i buduća ljubav![]()
Znala sam da će neko neki belaj napravitistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:57stara simpatija ozenjena, a drugi tip me izmazio zagraljame po ledjima , ispricali se fino , ali ozenjenČupava wrote: 19 Feb 2019, 13:53
Hoću ... večeras ću ih spremitiA skroz sam zaboravila na njih....
Dobro je kad vrijeme proleti... znaci da nije bilo dosadno ... znaci bilo je i bivša simpatija - sto ne znaci da neće biti možda i buduća ljubav![]()
![]()
imam proletera na svom novom poslu![]()
![]()
cekam fotku![]()
pridje jedna moja kolegica, ali je ona bas super, vidi da ja i on pricamo, i odmjeri nas , i samo se udalji, i rece, ma da vas ne prekidamČupava wrote: 19 Feb 2019, 13:58Znala sam da će neko neki belaj napravitistatebriga wrote: 19 Feb 2019, 13:57
stara simpatija ozenjena, a drugi tip me izmazio zagraljame po ledjima , ispricali se fino , ali ozenjen![]()
imam proletera na svom novom poslu![]()
![]()
cekam fotku![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest