Stvarno sto nema Ruma u anketi ,jel mu to zena zabranila?Konsultant wrote:Rume, navrni brate ranije. Tamo oko 11 bude striptiz na chatu, ako string ne prepije i pocne atakovati

Moderator: VIP
Stvarno sto nema Ruma u anketi ,jel mu to zena zabranila?Konsultant wrote:Rume, navrni brate ranije. Tamo oko 11 bude striptiz na chatu, ako string ne prepije i pocne atakovati
Nisam ni sumnjala da ces donirati stvariHana84 wrote:Manje me je bilo na forumu, a od danas josi manje. Sljedece moje javljanje jeiz drugog gradai sa drugeIP adrese. Moje tromjesecno preseljavanje se blizi kraju, ostalo mi je jos dvije sedmice, za novi stan smo kupili sav nov namjestaj, ovajiz ovog stana cu podijeliti ili dati u Crveni krst. Tako da...nisam vas zaboravila, cim dahnem malo dusom, eto mene opet. Svidja mi se ovaj forum bas sto je nekako " lagan", aimai dosta zanimljivihi vrlo kreativnih cura na forumu koje su meitekakoinspirisale ne samo na kulinarstvu , nego opcenito. Do mog povratka zelim vam lijepoi ugodno druzenje ! Pozdrav svima !![]()
Ko je ovaj manijak i kakav je ovo luzerski chanel?Maja wrote:Ama ovo![]()
[media]92CDzI-Co-M&feature=player_embedded[/media]
To bi ti da mi budeš snajkaMaja wrote:Povedi meni lijevog