Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jedva zapamtio da sam škorpija sad još i podznak i dze mi je mjesec
Biž....
Pa nisi ti samo znak, ti si i podznak i gdje ti je mjesec i gdje eros, i gdje venera...Ihaj, citava nauka Zato su velike razlike i izmedju pripadnika istog znaka.Ja recimo ne znam sta mi je izbrisalo tu osvetoljubivost vazda spominjanu.Polozaj neke planete je "kriv".
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nice try wrote: 20 Feb 2019, 08:25
Eh, gdje je meni Mjesec
astro_w2gw_alma.38833.27364.jpg
U jarcu.Eto pise moon - cap.
Dobar je jarac, vrijedan, radisan, realan, prizemljen.
Meni nije dobar jer mjesec definira nase emocije i izrazavanje istih, a jarac je emotivno hermeticka kutija, pa u kombinaciju sa mojom duplom skorpijom dobijes - pa mene
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nice try wrote: 20 Feb 2019, 08:25
Eh, gdje je meni Mjesec
astro_w2gw_alma.38833.27364.jpg
Meni nije dobar jer mjesec definira nase emocije i izrazavanje istih, a jarac je emotivno hermeticka kutija, pa u kombinaciju sa mojom duplom skorpijom dobijes - pa mene
A jel meni dobar
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
A jel meni dobar
Ti si vagica, s podznakom ribice, ne znam zasto bi bio los.Malo ti tu krhku ribicu celici, mislim
Heidi je u tome bolja, nek me ispravi ako lupetam