E i to da vidimo

kada se hanci vrati samo ce ovo pjevati
I treba te bit strah
Narast ce brzoJulia-Klara wrote: 20 Feb 2019, 08:14 e pa bem mu misa
Znam da ne valja kad me hampric uhvati i kad se moram ODMAH oshishati,ali sam sad usila samu sebe.
Salon gdje sam isla prije tri godine, teta me lijepo shishala, ali juce nema te tete nego neka druga i treca.
I hajd, kaze onda moze me primiti za dva sata. Ok, vratim se na posao, nadjem SVOJE SLIKE SA FRIZUROM KAKVU HOCU.
Vratim se , i ona od mene napravi katastrofu.
Ista sam Jim Carrey u "Me, myself & Irene"![]()
vjerujes li da me je prvi put sramota postaviti sliku
gospođa Brams wrote: 20 Feb 2019, 08:40Narast ce brzoJulia-Klara wrote: 20 Feb 2019, 08:14 e pa bem mu misa
Znam da ne valja kad me hampric uhvati i kad se moram ODMAH oshishati,ali sam sad usila samu sebe.
Salon gdje sam isla prije tri godine, teta me lijepo shishala, ali juce nema te tete nego neka druga i treca.
I hajd, kaze onda moze me primiti za dva sata. Ok, vratim se na posao, nadjem SVOJE SLIKE SA FRIZUROM KAKVU HOCU.
Vratim se , i ona od mene napravi katastrofu.
Ista sam Jim Carrey u "Me, myself & Irene"![]()
![]()
Ja sam pak samu sebe unakazila
Ne smijem se vise igrat sa skarama![]()
Nemam pretamne, vise su svjetlo smedje..Ne brine me to nego kakva ce mi kosa biti poslije blansa.gospođa Brams wrote: 20 Feb 2019, 08:39I treba te bit strah![]()
Kakva ti je prirodna (trenutna) boja kose? Imas li jako tamne obrve?
Nemoj samo odmah sad u platinasto, radije postepeno
Ja sam prvo u svijetlo smeđu pa onda u plavu
Al meni je to bilo muka za odrzavat pa sam nakon par godina priznala poraz i ofarbala se u crno
ne možeš odmah biti plavuša,,mislim može ali će ti kosa biti ko slama..polako postepeno i imaj živaca da za to treba vremena. Dobro prokontaj kome ćeš dati taj posao. Kosa će ti biti suha ali za to imaš dosta preparata kojima ćeš to ublažiti, i za to moraš imati živaca.Merlin246 wrote: 19 Feb 2019, 17:50 Meni su brinete najljepse nekako i najprirodnije izgledaju.. Al eto imam osjecaj da bi mi plavo super stajalo![]()
E sto me ohrabri bas ti hvalaDivlja_u_srcu wrote: 20 Feb 2019, 09:34ne možeš odmah biti plavuša,,mislim može ali će ti kosa biti ko slama..polako postepeno i imaj živaca da za to treba vremena. Dobro prokontaj kome ćeš dati taj posao. Kosa će ti biti suha ali za to imaš dosta preparata kojima ćeš to ublažiti, i za to moraš imati živaca.Merlin246 wrote: 19 Feb 2019, 17:50 Meni su brinete najljepse nekako i najprirodnije izgledaju.. Al eto imam osjecaj da bi mi plavo super stajalo![]()
Good luck![]()
Bitno ti je i kako ce ti se boja uklapat uz ostatak lica, ukljucujuci i obrveMerlin246 wrote: 20 Feb 2019, 09:30
Nemam pretamne, vise su svjetlo smedje..Ne brine me to nego kakva ce mi kosa biti poslije blansa.![]()
Cokoladno smedja mi je sada i to je isto pretamno da se prijedje odmah u plavo. Zato me strah da mi ne unisti kosu jer mi je bas mekana i zdrava i steta bi mi bilo![]()
Opet vidim da malo tko, tko se blansirao ima finu kosu. Postignu tu plavu nijansu ali je kosa kao slama poslije