Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Imam boljih, sad sam listala fotke. Bar mi se čini jer sam na mnini laptopu mrsko mi na sprat otići za komp.
Puno je cvijeća na balkonu i u dvorištu, tako da je puno leptira, kolibrića, pčela... Ali nikako da se dogovorimo oko poziranja.
Imam boljih, sad sam listala fotke. Bar mi se čini jer sam na mnini laptopu mrsko mi na sprat otići za komp.
Puno je cvijeća na balkonu i u dvorištu, tako da je puno leptira, kolibrića, pčela... Ali nikako da se dogovorimo oko poziranja.
Odradila seriju fotki leptira da bih kasnije tek vidjela da na njemu čuči zelena baja. Uzmem pincetu i lupu te je uklonim pa fino odradim drugu seriju fotki koje ne valjaju ništa jedino nemaju baju koju sam isto mogla fotkati da sam se sjetila. Jel' umor ili neiskustvo ili oboje? ...
77777.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.