imam za tebe rijesenje

Moderator: VIP
imam za tebe rijesenje
meni nije jasno , da ne razumijete poantu teme
Nek stavlja gdje hocestatebriga wrote: 27 Feb 2019, 16:43meni nije jasno , da ne razumijete poantu teme![]()
da li bi ti sjedio u drustvu zene koja sebi stavi ruku na venernin brijeg u kaficu, na poslu i slicno![]()
ne pravi se mutavalcapone wrote: 27 Feb 2019, 16:39Venerin brijegstatebriga wrote: 27 Feb 2019, 16:38
a zamisli da sjeim sa tobom u kaficu, i stavim ruku ne venerin brijeg, samo![]()
Pa sta fali malo![]()
S tom glupom slikom opet nisam razumio temu.
eh ovo vec lazesalcapone wrote: 27 Feb 2019, 16:44Nek stavlja gdje hocestatebriga wrote: 27 Feb 2019, 16:43
meni nije jasno , da ne razumijete poantu teme![]()
da li bi ti sjedio u drustvu zene koja sebi stavi ruku na venernin brijeg u kaficu, na poslu i slicno![]()
![]()
Normala bar meni
mogla sam, ali dobro je da nisam
ovo treba na Bonton
statebriga wrote: 27 Feb 2019, 16:46mogla sam, ali dobro je da nisam
primjetim da ne misltie da ovo nije problem![]()
Ne radim to
pa to jeste problem , ne mislite da jeste problem , ali jesteSocrates wrote: 27 Feb 2019, 16:49 Ne mislimo da ovo nije problem.![]()
Ja ću čitav dan pokušati dešifrirati ovu rečenicu.
dragi storme, eh , hvala , ali kako se prije msukraci nisu ovako hvatali , ovo sad je postalo uzasno uobicajena navika, jako ruzna navikastorm wrote: 27 Feb 2019, 16:48Ne radim to
No stoji, da se dosta njih hvata, ceska, štogod, ali vole imati ruke blizu...
Mozda neka podsvjesna zaštita, jer ipak je ekstremitet, uz to osjetljiv... Sumnjam da je iz neke ugode ili tome slično...
A ružno izgleda.
pa zar moraju biti iz mog drustvneog krugaSocrates wrote: 27 Feb 2019, 16:51 Pa koliko ti znaš ljudi da to regularno radi?
I s kim se to družis, pobogu?
Ipak mislim, da je to pretežno kod mlađe populacije... Sa godinama mi se čini da to opada...statebriga wrote: 27 Feb 2019, 16:52dragi storme, eh , hvala , ali kako se prije msukraci nisu ovako hvatali , ovo sad je postalo uzasno uobicajena navika, jako ruzna navikastorm wrote: 27 Feb 2019, 16:48
Ne radim to
No stoji, da se dosta njih hvata, ceska, štogod, ali vole imati ruke blizu...
Mozda neka podsvjesna zaštita, jer ipak je ekstremitet, uz to osjetljiv... Sumnjam da je iz neke ugode ili tome slično...
A ružno izgleda.![]()
treba im svima svijesno kupiti suspenzorij u sprostkoj prodavnici , da se zasititi nekotnrolirani okidac podsvijsti![]()