Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
spacebound wrote: 27 Feb 2019, 08:22
Napokon mi na jednoj slici lice izgleda kakvo i jeste a ne dugo i usko
Razumijem te
Od sto fotki budem na par onako kako i jesam
I to moRe samo kad strucnjak slika.Jucer uzela onu sliku za vizu pa sve gledam pa ne vjerujem
Ja uzmem mob i stanem pred ogledalo pa se slikam pa gledam u mop pa ogledalo.Dvije razlicite osobe.Srecom ona u ogledalu ljepsa
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
dakle......prosla subota....proslava.....citava firma.....
jao provoda....i haosa.....dolazim kuci ujutro u pola 7.
komsija krenuo na posao....vidim gleda me iz auta....pito muza jel ti to supruga radi trecu smjenu...
ok.
juce kolegici rodjendan......i hajmo malo poslije posla ha hu.....ugl. nas dvije spontano zaglavimo.....dodjem jutros oko 6 ....
evo me grcevi u nogama od plesanja i skakanja .al bas bilo dobto.
eh...pade svadja jutros....kad sam bila na zabavi ...javim mu se supwt je wooow je ....ostala bih itd...
a on je da skratim...malo postrog sto ye tice toga...
ok tad ne bi nikskvr svadje...
a sinoc....ooo vidim ja postaje kasnooo.
javnrm se tam vam...kad on ce.....sve ok ostani koliko hoces...
ja to shvatim bukvalo ko sto je po meni i trebalo...
ja kad je ustao...joj sranja i svadjs.....da sad ne opisujem....
ugl. po njemu..
idi vani svaki dan ako hoces ali trebas doci do 12 kuci...
jbt kralj ..oko 12 se tek zakuhava....
elrm ne znam al porovela sam se ko u mladim danima..
haha...