I ja sam se u snu ismijalaaaaaaaaaaaaaa.
Valjda sinoć čitala gejšin komentar na temi o dijeti s rižom kako se samo piše o dijetama, a savjeta kako se nadebljati nema.
I sanjam da sam u nekoj sali, kao školska učionica i tu je puuuuno žena.
A Behko stoji na sred učionice s papirima u rukama i čita nam o dijetama.
S nama je još jedan muškarac, obučen nešto kao....pola rudar (ima onu kacigu sa baterijom), pola vatrogasac, a zgodaaaaan...
I sad kako Behko čita o kojoj dijeti npr o ovoj s rižom zgodni otrči i vrati se s katalozima od neke radnje u kojima stoji koje sve vrste riže prodaju. Te kataloge podjeli ženama kako bi ih naveo da kupe nešto.
Onda Behko prelazi na drugu dijetu npr s voćem, a on opet otrči i vrati se s katalozima s voćem.
I tako par puta.
Međutim pošto je više dijeta (s kojim nas inače po netu, novinama i TV-u zavaravaju) Behko čita sve brže i brže i sve brže prelazi s jedne dijete na drugu. I kad npr čita o dijeti s mesom, a ovaj zgodni otrči po kataloge s mesom pa dok se vrati Behko je već prešao na dijetu sa mlijeko. Onda taj zgodni počne da se nervira a mi žene se smijemo...crkajemo od smijeha. I tako Behko šalta tog zgođušnog par puta a žene vrište od smijeha i ja s njima i tad me komšinica probudi