burek67 wrote:moj glas cu dati onoj koja mi najvise nudi,kod koje znam na cemu sam,koja mi najvise i najbolje obecaje,koja razumije moje prohtjeve i zelje...itd..![]()
![]()

Gubitnica sam... ja nudila karamele... :zijeva
Moderator: Krokodil Behko
burek67 wrote:moj glas cu dati onoj koja mi najvise nudi,kod koje znam na cemu sam,koja mi najvise i najbolje obecaje,koja razumije moje prohtjeve i zelje...itd..![]()
![]()
Nema, pokupili sve. Pohlepni homo sapiensi.silence wrote:Kako dosadno ?
Idi jedi one karamele, ostavila sam brdo karamela za kampanju, a ima i muzike... Ubij dosadu...
silence wrote:burek67 wrote:moj glas cu dati onoj koja mi najvise nudi,kod koje znam na cemu sam,koja mi najvise i najbolje obecaje,koja razumije moje prohtjeve i zelje...itd..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gubitnica sam... ja nudila karamele... :zijeva
silence,za pobjednICU!..silence wrote:![]()
Sačuvaj onda burek nekoliko komada za kraj... kada se prebroje glasovi, trebače ti energije za pobjednika.
burek67 wrote:silence,za pobjednICU!..silence wrote:![]()
Sačuvaj onda burek nekoliko komada za kraj... kada se prebroje glasovi, trebače ti energije za pobjednika.
nista pobjednik,to me ne interesuje..
adacta wrote:Nije zanimljivo ono sto vam zene kazu, zanimljivo je ono sto presute.
Zene se ne uljepsavaju zbog muskaraca vec zbog drugih zena .
Zena će oprostiti muskarcu i najvece poroke, ali zena ne prasta drugoj zeni ni njene najvece vrline.
ja bi moje glasove dala nezaboravnojJulia-Klara wrote:ma ok je, nista strasno... evo ja predlazem da me brisete sa spiska , a moje glasove dajte onoj koja ima najmanje... mirna Bosna
a i HercegovinaJulia-Klara wrote:ma ok je, nista strasno... evo ja predlazem da me brisete sa spiska , a moje glasove dajte onoj koja ima najmanje... mirna Bosna
Ne dajJaca wrote:ja bi moje glasove dala nezaboravnojJulia-Klara wrote:ma ok je, nista strasno... evo ja predlazem da me brisete sa spiska , a moje glasove dajte onoj koja ima najmanje... mirna Bosna
Uvijek to tako bude ,počne kao zezancija i onda završi svađom pogotovu kad su žene u pitanju.Plavetnilo wrote:Ovo jeste igra ali kad netko tko je novi na forumu ( recimo kao ja ) i ne poznaje ni jednu od vas pročita neke komentare rekao bi da ste fakat ovo shvatile preozbiljno .
Upravo tako , a gdje sam te tačno uvrijedio ?Maja wrote:Opet nurudin s uvredama zbog neobrisanog posta na temi islamA na koga mislis jel na lunu? Luno sta ti kazes na ovo