opa, opasno , ali dinamicno
iskljucivo Saturn moze smiriti ili usmjeriti nemirnog Marsa

opa, opasno , ali dinamicno
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ma samo intepretiramo astroloske sadrzaje , samo Bog zna , kako i zasto se tako ponasao u zivotu

dje ste, astrolozi 
jeste hanimice from germanije, to je stelijumspacebound wrote: 03 Mar 2019, 09:40 A ja, ovo je sve u 12. a ne 1. kuciTo sam ipak vise ja, sve sam kontala gdje je ova ja iz prve kuce.Umalo da se isamaram ne bih li se istjerarla na povrsinu
Kad su mi 4 planete u jednoj kuci, je li to onaj nesto sa S i sta to znaci?

i sta to znaci? to mi je sve u 12 poljustatebriga wrote: 03 Mar 2019, 13:07jeste hanimice from germanije, to je stelijumspacebound wrote: 03 Mar 2019, 09:40 A ja, ovo je sve u 12. a ne 1. kuciTo sam ipak vise ja, sve sam kontala gdje je ova ja iz prve kuce.Umalo da se isamaram ne bih li se istjerarla na povrsinu
Kad su mi 4 planete u jednoj kuci, je li to onaj nesto sa S i sta to znaci?![]()

https://profesionalnaastrologija.com/clanak.php?id=930
Sunce u 12 često imaju osobe koje su odrasle bez oca, da bi im kasnije u životu nedostajala samosvesnost, volja za moć i ambicija. U trenutku kada nađu svoj put, osjete da mogu da budu uspješni i snažni, tada su se povezali sa svojim Suncem i otkrili svoje potencijale. Pronašli su svoje svjetlo u mraku i više ništa i niko im to neće moći oduzeti. Ovakvi ljudi ugled i uspjeh mogu postići u dalekim krajevima svijeta ili u zanimanjima povezanim sa tajnama. Posebno loš je položaj Merkura u 12. Ove osobe imaju problem sa izražavanjem, mentalnim procesima, logikom, vožnjom... Prikrivajući pravu prirodu Merkura, 12. kuća daje ogovaranja, laži, lopove i manipulatore. Sa Venerom u 12 nismo svjesni da možemo da budemo lijepi, voljeni, talentovani, ne znamo da cijenimo sebe i osjetimo ljepotu i ljubav na otvoren i čist način.Veneru u 12 koja vlada 5. kućom ima jedan otac koji nema skoro nikakav kontakt sa svojim djetetom. Zamislite koliko su oboje oštećeni i lišeni ljubavi... Nekada je ovo tajna ljubav, a nekada se čovjek zaljubi u osobu koja krije mnoge tajne.Teško je osvijestiti Veneru u 12. Ona je egzaltirana u Ribama, ona ne razmišlja, već je ponešena zanosom i čarolijom ljubavi, pa se stalno iznova povlači u odnose koji nisu iskreni i čisti.

sad sam ti posataila link, ali ti nemas stlijum , jer stelijum je 4 ili vise planeta

zasto , pa to je samo jedno generalno obrazlozenje, bez dodatnih infomacija u natalnoj karti , zato nema potrebe pravti frku bez razloga

je li se sunce ne racuna, jer i ono mi je u 12. polju i jos merkur, pluton i venerastatebriga wrote: 03 Mar 2019, 13:12sad sam ti posataila link, ali ti nemas stlijum , jer stelijum je 4 ili vise planeta![]()
Planete su vladari znakova, mozes vidjeti kojim kucama vlada znak , npr. Venera je vladara vage i bika, provjer da li imas kuce u doticnim znakovima , i kakve kontakte prave tri planete sa drugim planetama![]()

ah stelijum, a Sunce se racuna , naraavnospacebound wrote: 03 Mar 2019, 13:15je li se sunce ne racuna, jer i ono mi je u 12. polju i jos merkur, pluton i venerastatebriga wrote: 03 Mar 2019, 13:12
sad sam ti posataila link, ali ti nemas stlijum , jer stelijum je 4 ili vise planeta![]()
Planete su vladari znakova, mozes vidjeti kojim kucama vlada znak , npr. Venera je vladara vage i bika, provjer da li imas kuce u doticnim znakovima , i kakve kontakte prave tri planete sa drugim planetama![]()
a vladar kuce skorpija.Bar mi je mars u vagi
![]()

osobe sa nula planta u 12 kuci, upravo nakon citanja svog znaka u 12 kuci, imaju isti osjecaj kao ti, zato kazem, nema potrebe da se opterecujes sa necim , ako nemas detaljnije obrazlozenje svoje natalne karte, jer ne moze se sve citati iz jedne kuce u natalnoj kartispacebound wrote: 03 Mar 2019, 13:29 Ma nesto sam se jutros probudlal sa zeljom da istrazim te kuce.Bolje da nisamKad dupla skorpija vidi da joj je skorpija u kojoj ima 4 planete u 12 kuci, sta joj ostaje sem strika.Postedit i sebe i druge
Ali cu prvo da kupim vatromet
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pitaj nas na temispacebound wrote: 03 Mar 2019, 13:38 Pravo me sad zainteresovalo.I evo nasla sam neki sajt i drzim uporedo natalnu kartu i ispitujem.Tek otkrivam sta su MC, IM i descedent, i gledam u kojim su mi znakovima.Morat cu se ja ovome malo posvetit![]()