Bubice ti imaš 2 posto od svih glasova i 3 glasa.
Glasovi su u zagradicama.
O čemu se radi? Pošalji mi avatar na pp.TheDieD wrote:Imate li inače problema sa postavljanjem avatara ili kod mene neće. Veličina odgovara.
Moderator: VIP
O čemu se radi? Pošalji mi avatar na pp.TheDieD wrote:Imate li inače problema sa postavljanjem avatara ili kod mene neće. Veličina odgovara.
Otisao na Heidi i pritisnuo je velis?Ovo je vec postalo skakljivo......detalje,detaljesilence wrote:Nije to bubo... Ja sam gledala kada je jedan forumaš umjesto na mene otišao gore na Heidi...i pritisnuo nju...
dje si blentoblento59 wrote:subota
narod izlazi
ma dala je tebi tvoja luna, sta se sikirasmadam Bovary wrote:Ja vazdan hodala pa uvece dosla kuci poprilicno rano,ko penzionera broje se glasovi,izborna je sutnja
neda nikomLuna. wrote:ma dala je tebi tvoja luna, sta se sikirasmadam Bovary wrote:Ja vazdan hodala pa uvece dosla kuci poprilicno rano,ko penzionera broje se glasovi,izborna je sutnja
evo sad cuLuna. wrote:dje si blentoblento59 wrote:subota
narod izlazi... jesil ti glaso
Pogledaj me,treba li ti jaca preporukaTheDieD wrote:Idem i ja da glasam. Imate li kakvu preporuku
Majo hvala na avataru.
mene,mene,mene,podijelicemo dobitblento59 wrote:evo sad cuLuna. wrote:dje si blentoblento59 wrote:subota
narod izlazi... jesil ti glaso
ako se ne mozes odlucit, ti ba icijeni po avatarima... procijeni sam ko najbolje adute ima... dora ti frizuraTheDieD wrote:Idem i ja da glasam. Imate li kakvu preporuku
Majo hvala na avataru.
Nosi te sisurineLuna. wrote:ako se ne mozes odlucit, ti ba icijeni po avatarima... procijeni sam ko najbolje adute ima... dora ti frizuraTheDieD wrote:Idem i ja da glasam. Imate li kakvu preporuku
Majo hvala na avataru.... u razdjeljak te ljubim
Users browsing this forum: Matan and 7 guests