@Oblaka ili oblake?

Moderator: VIP
Sta ti srcu draze
Znas znanjeChloe wrote: 05 Mar 2019, 11:24 Evo, nagovaram se da idem kafu vani popiti, lijepo vrijeme iskoristiti, vitamina D uzeti, prošetati potpetice, haljinom zalepršati![]()
...
Tačno ... relax ...
Radi drugih "sta ce reci i pomisliti"
To je tema o kojoj bi se moglo. Treba imati i granice i srama ... e sad, nismo svi isti.
A-a ne razumijemo se, al' nisam ni u situaciji da o tome, ovamo sam u ciframa i minusima ...
Ma pricamo onako da su se svi ogranicavali gdje bibli danas
Sve je to samo u tvojoj glaviJulia-Klara wrote: 05 Mar 2019, 13:48 E moja Chloe, da makar i razmislja drugacije svaki put kad se prijavi sa drugim nickom,ali jok - baza je ista. Tako da sasvim sigurno mozes pogoditi na kakve "granice" i "slobodu" nas dragi Alpha misli![]()
"Opusti se, nema granica, sto si tako zadrta, proci ce ti zivot a da nisi bila slobodna, probala ono sto valja"itd itd itd .... Same old story
![]()
kako ne znas Chloe bona![]()
Jaaah, aaaah u tom pravcu ni pomislila nisam ...Julia-Klara wrote: 05 Mar 2019, 13:48 E moja Chloe, da makar i razmislja drugacije svaki put kad se prijavi sa drugim nickom,ali jok - baza je ista. Tako da sasvim sigurno mozes pogoditi na kakve "granice" i "slobodu" nas dragi Alpha misli![]()
"Opusti se, nema granica, sto si tako zadrta, proci ce ti zivot a da nisi bila slobodna, probala ono sto valja"itd itd itd .... Same old story
![]()
kako ne znas Chloe bona![]()