nekad bas lupetas

po toj logici su svi Srbi Cetnici - de razmsili malo prije no sto nesto napises , please
Moderator: Krokodil Behko
a , dobro ti je Krokodilko potvrdio , ako ne vjerujes meni pitaj prvom prilikom u Brckom svoje rodtielje, njihove roditeljeJulia-Klara wrote: 07 Mar 2019, 15:34 rekla je ovo : kod srba se od malih nogu ucila sprska idelogija, generacijama , uspjesnoo se sakrivalo velicanje cetnistva , o tome se pricalo i znalo prije proslog rata !
![]()
Julia-Klara wrote: 07 Mar 2019, 15:03 e vala, preChera ga ti... jesu garant patizani lijepo pricali o cetnicima![]()
nekad bas lupetas
po toj logici su svi Srbi Cetnici - de razmsili malo prije no sto nesto napises , please
Cuj prilicno.Grese je bila i prilično poremećena.
to sam pretpostavila, osobe koje su napravile zla u ratu, su bile , od strane sredine , prije rata dozivljene da iste osobe imaju nekakv potencijal samodestrukcije i destrrkcijeHeidi wrote: 07 Mar 2019, 19:30 Uvijek sam osjecala da nesto nije u redu u njenoj blizini. Uvijek! Tacno je titrala tako i njena energija.
Sjecam se jedne kao "zurkice" kod omladinskog, kad je dosla pijana i pocela da baca neke petarde na nas. Stoka nakaradna! I onog brata njenog, da sam nasla kamen glavu bi mu slupala.
Dabogda imali bolove a ne mogli umrijeti.
kretnusa !
Zenica nestatebriga wrote: 07 Mar 2019, 19:43kretnusa !
svai grad je imao takve ideoloske psihopate , koji su se jasno dokazali u ratu
gdje je ona? u zatvoru!? nadam se da trune vjecno u tamici !
pa gdje jeRudolph wrote: 07 Mar 2019, 19:46Zenica nestatebriga wrote: 07 Mar 2019, 19:43
kretnusa !
svai grad je imao takve ideoloske psihopate , koji su se jasno dokazali u ratu
gdje je ona? u zatvoru!? nadam se da trune vjecno u tamici !![]()
bas smo bili kulturni na ovoj temi a one ovako pih
ih sve treba prstom zgnjeciti kao gnjide !Heidi wrote: 07 Mar 2019, 19:50 A brat joj kao odlezao 6 godina u Foci i to je to. Upravnik logora. Ma klica vam se zatrla!
Nemate pojma koliko ovakvih monstruma zivi u Njemackoj i uglavnom su na socijali. Po par ispada u policijskom kartonu, sve izvjestaji na nacionalnoj osnovi u nekom balkanskom budzaku gdje se druze dok ne popiju previse pa si onda psuju bogove i pretke.
Bezvrijedni i nepotrebni planeti i izvan nje!
vas dvojcu treba izbaciti sa teme
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests