Pa dobro naspavala se,nekako nedelju najvise volim,tako cu danas bas da lijencarim
Pametno samo uzivaj na lijepom danu
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa dobro naspavala se,nekako nedelju najvise volim,tako cu danas bas da lijencarim

iprema tvojoj logici : Sibila uzrok sukoba , a njene suprug je jadnicakČupava wrote: 10 Mar 2019, 13:24Pokusaj malo kanalizirati svoje nerve ... time ćeš i njemu također biti od pomoci..Sibila wrote: 10 Mar 2019, 07:05
kada se izgube zivci....proradi temperament...pa sto se nas tice.....nije to bas sjedanje za sto i razgovor bez galame...
prvi moj ton...nervi itd ode za oktavu vise...a njegov odleti za tri...
ne kazem da je to ok i kako treba ali sta znam....temperament proradi....
Imaš li neki hobi?

Cupava mrzi zenestatebriga wrote: 10 Mar 2019, 14:24iprema tvojoj logici : Sibila uzrok sukoba , a njene suprug je jadnicakČupava wrote: 10 Mar 2019, 13:24
Pokusaj malo kanalizirati svoje nerve ... time ćeš i njemu također biti od pomoci..
Imaš li neki hobi?ovo je tako pogresno razmisljanje
![]()
Ne bih rekla da je to Cupava mislila. Kanalisanje gnjeva i svojih nerava ne pomaze njenom muzu nego njoj samojstatebriga wrote: 10 Mar 2019, 14:24iprema tvojoj logici : Sibila uzrok sukoba , a njene suprug je jadnicakČupava wrote: 10 Mar 2019, 13:24
Pokusaj malo kanalizirati svoje nerve ... time ćeš i njemu također biti od pomoci..
Imaš li neki hobi?ovo je tako pogresno razmisljanje
![]()

pa zato dvije osobe u zajednici mejdusono trebaju pomoci , eto , ispda opet da njen muz ne moze utjecati na njeno ponasanjeJulia-Klara wrote: 10 Mar 2019, 14:33Ne bih rekla da je to Cupava mislila. Kanalisanje gnjeva i svojih nerava ne pomaze njenom muzu nego njoj samojstatebriga wrote: 10 Mar 2019, 14:24
iprema tvojoj logici : Sibila uzrok sukoba , a njene suprug je jadnicakovo je tako pogresno razmisljanje
![]()
![]()
Nervirati se i galamiti radi svake sitnice nije zdravo. Kako za nju, tako ni na znjega, niti za bilo koga.

nije ni tebi Holandez sa posla otac, pa je znatno utjecao na tvoje ponasanjeJulia-Klara wrote: 10 Mar 2019, 14:39 Pa ne radi se utjecaju njenog muza na njeno ponasanje, nije joj otac![]()

ama svaka veza se bazira na mejdusobnim interesima i utjecacijama , nema to veze iskljucivo sa jednom pricom kao primjeromMutevelija wrote: 10 Mar 2019, 14:40 Mi ne znamo cijelu pricu, samo znamo jednu stranu, tako da je izlisno pisati na tu temu

najbolje bi bilo da joj se i muz registruje da cujemo drugu stranu priceMutevelija wrote: 10 Mar 2019, 14:40 Mi ne znamo cijelu pricu, samo znamo jednu stranu, tako da je izlisno pisati na tu temu.
Ovo se nije desavalo prije 8 marta![]()