Moderator: Krokodil Behko
ja hocem ,pa nisam bez razloga zavodnica na poslu
Mala_Mu wrote: 13 Mar 2019, 16:03 Sad zamisljam kakav bi ko od vas bio ili ti kakav je kao sef.
Klare bi se bojala definitivno![]()
Za temuneces zamjeriti, prebaceno u posao i ekonomija
ali nismo jednakih poslovnih odgovornosti , ali to ne znaci , da ne postoji respektibilno ponasanje ka svima na posluJulia-Klara wrote: 13 Mar 2019, 16:07 To sto su mi svi jednaki je i moj problem![]()
Ali moja prva menadzerica je obozavala tu moju osobinu![]()
Holandezu se dize kosa na glavi![]()
![]()
Mora da se neko nekom uvlaci ili ti.njemu I on tebi
dvije rijeci
trazi posao koji ne iziskuje takve opasnostiMutevelija wrote: 13 Mar 2019, 16:39 Svi ovi sto pricaju o redu brzini disciplini nisu izlozeni opasnosti
Toj opasnosti koja bi ih mogla ostaviti u kolicima.
Vidio bi tu brzinu nekome dok je na krovu, ili dok popravlja auto ili dok je u rudniku
Ne treba posao biti na prvom mjestu, nego sebe I svoje zdravlje cuvati (a tako cuvas I taj posao,jer mu stitis radnika,
Sutra da ti sta bude koga boli djon.
veznike ne racunam kao rijeci, iako sam kao prevodilac zaradjivala na istim je se racunaju kao rijec
brigo koje jezike govorisstatebriga wrote: 13 Mar 2019, 20:22veznike ne racunam kao rijeci, iako sam kao prevodilac zaradjivala na istim je se racunaju kao rijec![]()
Nije problem posao koji je opasan nego brzina koja je nepotrebna treba biti stalozen.statebriga wrote: 13 Mar 2019, 20:21trazi posao koji ne iziskuje takve opasnostiMutevelija wrote: 13 Mar 2019, 16:39 Svi ovi sto pricaju o redu brzini disciplini nisu izlozeni opasnosti
Toj opasnosti koja bi ih mogla ostaviti u kolicima.
Vidio bi tu brzinu nekome dok je na krovu, ili dok popravlja auto ili dok je u rudniku
Ne treba posao biti na prvom mjestu, nego sebe I svoje zdravlje cuvati (a tako cuvas I taj posao,jer mu stitis radnika,
Sutra da ti sta bude koga boli djon.![]()
imas osobe koje vole opasne poslove , svako treba traziti ono sto odgovora licnim afinitetima![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest