Samo da pitam
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41043 times
- Been thanked: 27620 times
Re: Samo da pitam
moras imati sve tacno
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9949 times
- Been thanked: 16748 times
- Status: Online
Ti imas putovnicu.Ne moras uopste polagati jezik.Inace polazezs nivo koji ti treba, ne ide se po redu.Ako zelis provjeriti svoje znanje imas besplatne online testove, a mozes i otici kod nekog profesora.Merlin246 wrote: 15 Mar 2019, 13:54 Jel netko mozda od vas polagao njemacki? Jel se mora prvo polagati A1 pa tako sve po redu da polazes razine ili ako znas za B2 npr odmah odes i polozis za tu razinu?
Ja opce nisam sigurna koliko znam i kako da znam jel trebam ici od A1 ili od B1![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
sta ce bez jezika ,daj mi pepeljaru ti buljis ko mazga da si doktor nauka ko ce te
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
jezik pa sve ostalo ko ide vani jezik i samo jezik
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
a zasto je to problem, tako je vecina izbjelgica ucilo jezik, ogroman je plus uciti strani jezik ako si vec u drzavi doticnog jezikaRudolph wrote: 15 Mar 2019, 19:54 sta ce bez jezika ,daj mi pepeljaru ti buljis ko mazga da si doktor nauka ko ce te
ja bih sutra otisla u Francusku i tako ucila jezik, od nule, al zato za godinu dana , moze biti odlicno
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

kako ce raditi posao mdicinske sestre bez znanja jezikaspacebound wrote: 15 Mar 2019, 19:46Ti imas putovnicu.Ne moras uopste polagati jezik.Inace polazezs nivo koji ti treba, ne ide se po redu.Ako zelis provjeriti svoje znanje imas besplatne online testove, a mozes i otici kod nekog profesora.Merlin246 wrote: 15 Mar 2019, 13:54 Jel netko mozda od vas polagao njemacki? Jel se mora prvo polagati A1 pa tako sve po redu da polazes razine ili ako znas za B2 npr odmah odes i polozis za tu razinu?
Ja opce nisam sigurna koliko znam i kako da znam jel trebam ici od A1 ili od B1![]()
Meni ne treba jezik zbog putovnice, nego zbog posla, da bih radila u klinici. I naravno da moram znati perfektno jezik jer cu stalno trebati komunicirati s pacijentima i kolegama i svima ostalima. Nemoguce je raditi ovaj posao a da se ne znas sporazumjeti s ljudima. Ne zelim gore bjezati od Njemaca i druziti se samo s nasim ljudimaspacebound wrote: 15 Mar 2019, 19:46Ti imas putovnicu.Ne moras uopste polagati jezik.Inace polazezs nivo koji ti treba, ne ide se po redu.Ako zelis provjeriti svoje znanje imas besplatne online testove, a mozes i otici kod nekog profesora.Merlin246 wrote: 15 Mar 2019, 13:54 Jel netko mozda od vas polagao njemacki? Jel se mora prvo polagati A1 pa tako sve po redu da polazes razine ili ako znas za B2 npr odmah odes i polozis za tu razinu?
Bas tako. Jos pogotovo medicina, pa nema nitko vremena da ti objasnjava pola sata sta trebas uraditi. Ili ne daj Boze nesto krivo da shvatis i eto belajaRudolph wrote: 15 Mar 2019, 19:54 sta ce bez jezika ,daj mi pepeljaru ti buljis ko mazga da si doktor nauka ko ce te
-
Venera
- Seksologinja

a tebe ne vole francuzi
-
Venera
- Seksologinja

pa nemas rodbinu kod koje bi mogla biti jedna period , to je druga i drugacija pricaMerlin246 wrote: 15 Mar 2019, 20:13Bas tako. Jos pogotovo medicina, pa nema nitko vremena da ti objasnjava pola sata sta trebas uraditi. Ili ne daj Boze nesto krivo da shvatis i eto belajaRudolph wrote: 15 Mar 2019, 19:54 sta ce bez jezika ,daj mi pepeljaru ti buljis ko mazga da si doktor nauka ko ce te![]()
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9949 times
- Been thanked: 16748 times
- Status: Online
Klinika trazi certifikat ili?Merlin246 wrote: 15 Mar 2019, 20:08Meni ne treba jezik zbog putovnice, nego zbog posla, da bih radila u klinici. I naravno da moram znati perfektno jezik jer cu stalno trebati komunicirati s pacijentima i kolegama i svima ostalima. Nemoguce je raditi ovaj posao a da se ne znas sporazumjeti s ljudima. Ne zelim gore bjezati od Njemaca i druziti se samo s nasim ljudimaspacebound wrote: 15 Mar 2019, 19:46
Ti imas putovnicu.Ne moras uopste polagati jezik.Inace polazezs nivo koji ti treba, ne ide se po redu.Ako zelis provjeriti svoje znanje imas besplatne online testove, a mozes i otici kod nekog profesora.![]()
Naravno da trebas znati ali ako klinika ne trazi certifikat ne moras ga nigdje polagati.
Raspitaj se dobro, razlikuje se to dosta po pokrajinama.Sto sjevernije to bolji uslovi.Ja cu ici sjevernije, raditi u bolnici sa b1 i bez Annerkennga, super plata, a radni sati ce mi se brojat u praksu za Annerkenung.
Keln i okolina su super
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.