Ostah ja bez mamca.
Izgleda...
Moderator: VIP
Ma dobro sam budali svaki dan Bajram
Ma jao jao... mirnih i dosadnih ...Vanilla wrote: 16 Mar 2019, 21:34 Bjezi ba cupe, da mi je mirnih i "dosadnih" dana. Bice, bice....kad odem u penziju....jos samo 30-tak godina...odoh se roknut'![]()
a vi kako 'te, sta radite? Hocul da izadjem na televiziju? Majke mi?Mutevelija wrote: 16 Mar 2019, 21:47 Dodjavola vise I kako sebe vidite zivite sad, ili nemojte ni zivit
Eh evo je ...Vanilla wrote: 16 Mar 2019, 21:44 Eeee a penzija, a mala vikendica, a sadjenje cvijeca? a-a-a?![]()
A znam, nego naleti period, trka, frka a umrla bih, cini mi se, da ne radim i da mi, opcenito, nije ovakav tempo u zivotu. Tacno se na odmoru zbunim, ne znam kako da odmaram i mirujem, ne znam se ponasati![]()
Procitala samČupava wrote: 16 Mar 2019, 21:51Eh evo je ...Vanilla wrote: 16 Mar 2019, 21:44 Eeee a penzija, a mala vikendica, a sadjenje cvijeca? a-a-a?![]()
A znam, nego naleti period, trka, frka a umrla bih, cini mi se, da ne radim i da mi, opcenito, nije ovakav tempo u zivotu. Tacno se na odmoru zbunim, ne znam kako da odmaram i mirujem, ne znam se ponasati![]()
viewtopic.php?f=6&t=26165
Ja sam tu sve rekla
I da ja se svakako ne znam ponašati, da li odmaram, radim .. uvjek nešto zabrljam![]()
Ma to će ujedno biti prilika da oni čuvaju meneVanilla wrote: 16 Mar 2019, 21:56Procitala samČupava wrote: 16 Mar 2019, 21:51
Eh evo je ...
viewtopic.php?f=6&t=26165
Ja sam tu sve rekla
I da ja se svakako ne znam ponašati, da li odmaram, radim .. uvjek nešto zabrljam![]()
![]()
Nista nana servis, kako da ne, nek' sami cuvaju![]()
Jesi li samo subotom tako duhovit ili inace?Mutevelija wrote: 16 Mar 2019, 21:51 Nemoj na televiziju, preporucio bi ti da ides na televizor starije marke, na ove nove nemoj![]()
Users browsing this forum: No registered users and 57 guests