fakat sam imala svoje ime kao nick
koji danak neiskustvu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

nije baš sličan meni, ali OK

Isto sam napravila, em iskoristila mail od bh telecoma na moje ime.Julia-Klara wrote: 20 Mar 2019, 12:34 oh, fuck![]()
fakat sam imala svoje ime kao nick
![]()
koji danak neiskustvu![]()
nešto kontam da stavim si klinta, al kontam imam šešir, imam ovu cigaru, fali mi pončo pa da se identično uslikam i postavimmentalist wrote: 20 Mar 2019, 12:40nije baš sličan meni, ali OK![]()
Maxo, super je prijedlog, ali bi i tebi stajao![]()
meni cool jedino nickove izmišljat, mada i ovaj nick ima veze sa mojim imenom tak da....storm wrote: 20 Mar 2019, 12:48 Ja u principu nisam nikad shvatio tu anonimnost foruma
Mislim.. Iza svakog ću posta stati imenom i prezimenom i ispred ljudi u reali, kamo li pred vama tu...
Pa slično I ja... Ovaj kofol nick mi se može naći svugdje, od instagrama, guru shots, itd itd... Odnedavno i na fb ali sam stavio pravo ime, jer se nešto družim sa ozbiljnim ljudima tamo iz svijeta fotografije, pa je glupo ispadalo stormbringermad_max_ba wrote: 20 Mar 2019, 12:50meni cool jedino nickove izmišljat, mada i ovaj nick ima veze sa mojim imenom tak da....storm wrote: 20 Mar 2019, 12:48 Ja u principu nisam nikad shvatio tu anonimnost foruma
Mislim.. Iza svakog ću posta stati imenom i prezimenom i ispred ljudi u reali, kamo li pred vama tu...
Ja znamJulia-Klara wrote: 20 Mar 2019, 12:51 Ja sam sa heidi smilila moj nickI mada vama izgleda obican - meni je poseban i ima ludo znacenje
![]()
pa haj pričajte bastorm wrote: 20 Mar 2019, 12:54Ja znamJulia-Klara wrote: 20 Mar 2019, 12:51 Ja sam sa heidi smilila moj nickI mada vama izgleda obican - meni je poseban i ima ludo znacenje
![]()
![]()

TReba ostaviti mogućnost ko želi ostati anoniman da to bude. Ne ulazim u ničije razloge,storm wrote: 20 Mar 2019, 12:48 Ja u principu nisam nikad shvatio tu anonimnost foruma
Podrazumijeva se normalna okolinaChloe wrote: 20 Mar 2019, 13:02TReba ostaviti mogućnost ko želi ostati anoniman da to bude. Ne ulazim u ničije razloge,storm wrote: 20 Mar 2019, 12:48 Ja u principu nisam nikad shvatio tu anonimnost foruma
a bilo je itekako razloga za veliku anonimnost.
Bilo je Admina i moderatora koji su odavali identitete forumaša drugima,
posebno je to bilo izraženo na politici, u tim raspravama je bilo svega, gorilo,
ljudi su davali pare i pare da saznaju ko se krije iza nekog nika ...![]()
Mene je moj muž izdao pred političarima i to babinima, i našao mi problema ...![]()
![]()

Mi smo normalni samo se malo međusobno poubijamo ...storm wrote: 20 Mar 2019, 13:06Podrazumijeva se normalna okolinaChloe wrote: 20 Mar 2019, 13:02
TReba ostaviti mogućnost ko želi ostati anoniman da to bude. Ne ulazim u ničije razloge,
a bilo je itekako razloga za veliku anonimnost.
Bilo je Admina i moderatora koji su odavali identitete forumaša drugima,
posebno je to bilo izraženo na politici, u tim raspravama je bilo svega, gorilo,
ljudi su davali pare i pare da saznaju ko se krije iza nekog nika ...![]()
Mene je moj muž izdao pred političarima i to babinima, i našao mi problema ...![]()
![]()
![]()
Hm...mad_max_ba wrote: 20 Mar 2019, 12:46nešto kontam da stavim si klinta, al kontam imam šešir, imam ovu cigaru, fali mi pončo pa da se identično uslikam i postavimmentalist wrote: 20 Mar 2019, 12:40
nije baš sličan meni, ali OK![]()
Maxo, super je prijedlog, ali bi i tebi stajao![]()
![]()
ovo hmNice try wrote: 20 Mar 2019, 15:16Hm...mad_max_ba wrote: 20 Mar 2019, 12:46
nešto kontam da stavim si klinta, al kontam imam šešir, imam ovu cigaru, fali mi pončo pa da se identično uslikam i postavim![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest