damir5 wrote: 23 Mar 2019, 09:05 da, ali nitko nas nije snimao i privlacio pozornost, kuzis?![]()
a kad to radis onda moras ocekivati i kritike![]()
I u tim kritikama spominjati retardirane?
Moderator: VIP

damir5 wrote: 23 Mar 2019, 09:05 da, ali nitko nas nije snimao i privlacio pozornost, kuzis?![]()
Otkud znas ima li ili nema.. Prikljucili joj mozda internet, dijete se zaigralo, kao da je bila svjesna sta je internet i kakve sve posljedice i uvrede moze dobiti zbog snimka "kako napraviti sendvic"Fuddo wrote: 23 Mar 2019, 09:05Mi smo u njenim godinama igrali truhle kobile.Merlin246 wrote: 23 Mar 2019, 09:03 Kad procitam ovo retardirana ne mogu da vjerujem majke mi. Na ovim snimcima cini mi se da je imala mozda 14 god max. Da je vas bilo snimati u tim godinama da vidimo kakvi ste vi bili![]()
![]()
Ima li ona tatu i mamu da joj kazu, sine ti si mlada, svijet je okrutan, nemoj bona pravit pizdarije?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nisam ja autor videa na yt

Ok, izvinjavam se.Merlin246 wrote: 23 Mar 2019, 09:11Otkud znas ima li ili nema.. Prikljucili joj mozda internet, dijete se zaigralo, kao da je bila svjesna sta je internet i kakve sve posljedice i uvrede moze dobiti zbog snimka "kako napraviti sendvic"Fuddo wrote: 23 Mar 2019, 09:05
Mi smo u njenim godinama igrali truhle kobile.![]()
Ima li ona tatu i mamu da joj kazu, sine ti si mlada, svijet je okrutan, nemoj bona pravit pizdarije?![]()
I kakve pizdarije, pa nit psuje, nit vrijedja nekoga, nit ista.
Bas djecija igra, nista drugo ja tu ne vidim, nikakvo zlo

Damire koliko je tebi godina? Jel 15 ili 40?damir5 wrote: 23 Mar 2019, 09:05 da, ali nitko nas nije snimao i privlacio pozornost, kuzis?![]()

Sto jest jest, frizura i piercing obecavaju.Julia-Klara wrote: 23 Mar 2019, 09:27 Pitanje je I koliko su joj roditelji znali da ovo radi.
Ono sto je bitno je da je sad odrasla.

Users browsing this forum: Veca and 1 guest