Bogati?!!!statebriga wrote: 26 Mar 2019, 13:54car dealer nije karijera , vec obicna radna pozicijaFuddo wrote: 26 Mar 2019, 13:50
Pa eto, napravio si karijeru kao car dealer.
Sta, taman.
I sta sad, jednog dana ti dopizdi i kuda?
U drugu auto kucu. Besmisleno.![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Habibti, ya nour el - ain... 

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- Status: Offline
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
netocno Chloe, ima osobe sa karijrom, a roditelji , nema to veze sa prioritetima, vec sa mogucnostima i vlastitim kapacitetimaChloe wrote: 26 Mar 2019, 14:02Glavobolja u smislu više davanja sebe za posao, a moji prioriteti su drugačiji od tvojih.
I na tu temu više ne želim.![]()

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ma vidi, malo je u ovom poslu drugačije...
treba ti brdo investicije i za prodaju i za post prodaju, jer onaj ko kupi auto kod tebe vežeš ga i za održavanje istog. U mom slučaju za nabavku novih automobila za neki tender, ziheraški ti treba svašta nešta u pozadini pa i da si oficijelni zastupnik i serviser...
Dakle od te vrste privatluka nema ništa, barem ja nisam u mogućnosti to oformiti ni da sam 5 puta životinja...
A ono plac.. to svaka šuša radi...
treba ti brdo investicije i za prodaju i za post prodaju, jer onaj ko kupi auto kod tebe vežeš ga i za održavanje istog. U mom slučaju za nabavku novih automobila za neki tender, ziheraški ti treba svašta nešta u pozadini pa i da si oficijelni zastupnik i serviser...
Dakle od te vrste privatluka nema ništa, barem ja nisam u mogućnosti to oformiti ni da sam 5 puta životinja...
A ono plac.. to svaka šuša radi...
"ignorance is bliss"
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa jebiga, karijera jeste proces poboljšavanja.
Dead end jobs po definiciji ne mogu biti karijera. Nije ni važno da svako ima karijeru, samo treba razlikovati ovo dvoje.
Ni odlazak u privatluk po svaku cijenu ne mora biti karijera.
Dead end jobs po definiciji ne mogu biti karijera. Nije ni važno da svako ima karijeru, samo treba razlikovati ovo dvoje.
Ni odlazak u privatluk po svaku cijenu ne mora biti karijera.
. . . . . . . . .
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
al et...
barem mogu reć da sam zaista uspješan u ovome što radim imam i rezultate i nagrade....
a briga nije ovo karijera
ovo se ja zafrkajem nako...
barem mogu reć da sam zaista uspješan u ovome što radim imam i rezultate i nagrade....
a briga nije ovo karijera
ovo se ja zafrkajem nako...
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Briga, prije svega izborom i željom ...statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:04netocno Chloe, ima osobe sa karijrom, a roditelji , nema to veze sa prioritetima, vec sa mogucnostima i vlastitim kapacitetimaChloe wrote: 26 Mar 2019, 14:02
Glavobolja u smislu više davanja sebe za posao, a moji prioriteti su drugačiji od tvojih.
![]()

-
- Seksologinja
Chloe, ukljuceno je mnogo faktoraChloe wrote: 26 Mar 2019, 14:17Briga, prije svega izborom i željom ...statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:04
netocno Chloe, ima osobe sa karijrom, a roditelji , nema to veze sa prioritetima, vec sa mogucnostima i vlastitim kapacitetima![]()
![]()

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13899 times
- Been thanked: 22859 times
Cuj vlastitim kapacitetima?statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:04netocno Chloe, ima osobe sa karijrom, a roditelji , nema to veze sa prioritetima, vec sa mogucnostima i vlastitim kapacitetimaChloe wrote: 26 Mar 2019, 14:02
Glavobolja u smislu više davanja sebe za posao, a moji prioriteti su drugačiji od tvojih.
![]()
Pokusavas da vrijedjas i omalovazavas zenu, a to jos ispada jadnije obzirom na tvoje “kapacitete”.
Jakog ti kapaciteta, salter-uzmes one torbe zaljepis ticket na njih, gurnes ih na onu traku i vratis mi pasos.

Dozvolite da se obratimo
-
- Seksologinja
Chloe nisam omalovazavala , ali sam podvukla, osoba sa djecomm mogu imati karijeru , citalj pazljivijeFuddo wrote: 26 Mar 2019, 14:37Cuj vlastitim kapacitetima?statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:04
netocno Chloe, ima osobe sa karijrom, a roditelji , nema to veze sa prioritetima, vec sa mogucnostima i vlastitim kapacitetima![]()
Pokusavas da vrijedjas i omalovazavas zenu, a to jos ispada jadnije obzirom na tvoje “kapacitete”.
Jakog ti kapaciteta, salter-uzmes one torbe zaljepis ticket na njih, gurnes ih na onu traku i vratis mi pasos.![]()

napsala sam da radim na aerodromu , kako si to odlicno "povezao" , iako nisam napisala radnu poziciju

zasto se osejcate isrustriranim, ako vam kazem isitinu

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma ja nisi, dje bi ti...statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:41Chloe nisam omalovazavala , ali sam podvukla, osoba sa djecomm mogu imati karijeru , citalj pazljivijeFuddo wrote: 26 Mar 2019, 14:37
Cuj vlastitim kapacitetima?
Jakog ti kapaciteta, salter-uzmes one torbe zaljepis ticket na njih, gurnes ih na onu traku i vratis mi pasos.![]()
![]()
napsala sam da radim na aerodromu , kako si to odlicno "povezao" , iako nisam napisala radnu poziciju![]()
zasto se osejcate isrustriranim, ako vam kazem isitinu![]()
Pa eto, i ja sam napisao sta radis na aerodromu.
Sta’s drugo raditi?
Sve se bojim da su tebi dali da budes u kontroli leta, cak ni oni nisu toliko blesavi.

Dozvolite da se obratimo
-
- Seksologinja
vala bas Fudonja, u pravu si , nema drugih poslova na aerodormuFuddo wrote: 26 Mar 2019, 14:43Ma ja nisi, dje bi ti...statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:41
Chloe nisam omalovazavala , ali sam podvukla, osoba sa djecomm mogu imati karijeru , citalj pazljivije![]()
napsala sam da radim na aerodromu , kako si to odlicno "povezao" , iako nisam napisala radnu poziciju![]()
zasto se osejcate isrustriranim, ako vam kazem isitinu![]()
Sta’s drugo raditi?
Sve se bojim da su tebi dali da budes u kontroli leta, cak ni oni nisu toliko blesavi.![]()

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Jest jest, mozda i 200%
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ima, ali..statebriga wrote: 26 Mar 2019, 14:46vala bas Fudonja, u pravu si , nema drugih poslova na aerodormuFuddo wrote: 26 Mar 2019, 14:43
Ma ja nisi, dje bi ti...
Sta’s drugo raditi?
Sve se bojim da su tebi dali da budes u kontroli leta, cak ni oni nisu toliko blesavi.![]()
![]()

Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Hanni jel valjaju patike za malca, danas mi stigle

Doduše westbrooke fan je ali voli ovog dripca isto..
Habibti, ya nour el - ain... 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times