Pufffffspacebound wrote: 27 Mar 2019, 17:04Dzaba.Nista od slobodnih dana, nista od kuce, nista od ljubljenja mojih djecaka...Bit ce.
Eto ako ti je ista lakse, čini mi se da me Maloprije uslikalo. Pa Cu sad i ja biti 20-ak dana u neizvjesnosti.
Moderator: VIP

Pufffffspacebound wrote: 27 Mar 2019, 17:04Dzaba.Nista od slobodnih dana, nista od kuce, nista od ljubljenja mojih djecaka...Bit ce.

Jesil kolko vozioDuminjo wrote: 27 Mar 2019, 17:16Pufffffspacebound wrote: 27 Mar 2019, 17:04
Dzaba.Nista od slobodnih dana, nista od kuce, nista od ljubljenja mojih djecaka...Bit ce.
Eto ako ti je ista lakse, čini mi se da me Maloprije uslikalo. Pa Cu sad i ja biti 20-ak dana u neizvjesnosti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

moj je amidza zaposlio te sandzaklije u grasu haha pita me jednom instruktor iz autoskole sta ti dodje taj i taj, imate isto prezime, reko amidza. kaze sto je on valjo sandzaklijama u sarajevu niko nije, sve ih je zaposlio haha

Radoncic?Hannibal wrote: 27 Mar 2019, 17:36moj je amidza zaposlio te sandzaklije u grasu haha pita me jednom instruktor iz autoskole sta ti dodje taj i taj, imate isto prezime, reko amidza. kaze sto je on valjo sandzaklijama u sarajevu niko nije, sve ih je zaposlio haha

Idi bolan fudo kandiduj se, vidis li tih ublehasa gori nego ovi nasi svih miFuddo wrote: 27 Mar 2019, 18:15 Majko mila dje ja zivim...
Gledam frajera, senator, njegov plan za klimatske promijene. Kaze ‘vako, odoka, ljuuuudiiiii, zaljubite se, vjencajte i pravite djecu!
Onda izvadi poster, na njemu malesne bebe, jedno pesest komada.
Ovo ce sprijeciti klimatske promijene!
Bebe!
Treba nam beba!
Pa jebo svoju mater, kakve to veze ima i sa cim?
Mislim, napravis bebu, i onda je uperis u one glecere, i oni ce se prestati topiti?
Odoh se ranit onim briginim kondomom u koljeno!

Ja, zaboravio sam napomenuti da je iz Utaha...oni mor(M)oni sto imaju po sedam zena, ne zna se ciji je u cijoj. Treba se moliti olmajtiju, pravit bebe i sve ce biti ok.ElTriconi wrote: 27 Mar 2019, 18:27Idi bolan fudo kandiduj se, vidis li tih ublehasa gori nego ovi nasi svih miFuddo wrote: 27 Mar 2019, 18:15 Majko mila dje ja zivim...
Gledam frajera, senator, njegov plan za klimatske promijene. Kaze ‘vako, odoka, ljuuuudiiiii, zaljubite se, vjencajte i pravite djecu!
Bebe!
Treba nam beba!
Mislim, napravis bebu, i onda je uperis u one glecere, i oni ce se prestati topiti?
Odoh se ranit onim briginim kondomom u koljeno!![]()

Pa oni nasi iz stranjana su nikole tesle za ote iz utahaFuddo wrote: 27 Mar 2019, 18:31Ja, zaboravio sam napomenuti da je iz Utaha...oni mor(M)oni sto imaju po sedam zena, ne zna se ciji je u cijoj. Treba se moliti olmajtiju, pravit bebe i sve ce biti ok.ElTriconi wrote: 27 Mar 2019, 18:27
Idi bolan fudo kandiduj se, vidis li tih ublehasa gori nego ovi nasi svih mi![]()
Gori od onih iz Maoce, sam’ obrijan.
"Na sta spade kuca Petrovica." da ne mogu omladinu da zaposleHannibal wrote: 27 Mar 2019, 17:36moj je amidza zaposlio te sandzaklije u grasu haha pita me jednom instruktor iz autoskole sta ti dodje taj i taj, imate isto prezime, reko amidza. kaze sto je on valjo sandzaklijama u sarajevu niko nije, sve ih je zaposlio haha
To ko kad je kod nas frajer dosao u Drvar na predizborni skup, pa poceo drzati govor ljudima, a ono sve go starac. Kaze" Napravicu vam put, napravicu vam dispanzer, dovesti doktora, napraviti obdaniste,.."Fuddo wrote: 27 Mar 2019, 18:15 Majko mila dje ja zivim...
Bebe!
Treba nam beba!
Odoh se ranit onim briginim kondomom u koljeno!
vidjecu mozda poslije ispitaČupava wrote: 27 Mar 2019, 18:55![]()
Hanni, možeš ti raditi iako imaš ispite ako ti se radi ... ova tvoja izjava zaslužuje dupli minus ...![]()
Znam, znam...ovdje te stari traziHannibal wrote: 27 Mar 2019, 19:07 hahahah ne ta, ja sam u onoj preko puta kinga, do asija. ova je pomala
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests