Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A ovuda ko nije prosao, taj nije nigdje ni bio:)
Nesto, kao da zivis u BiH a nikad nisi prosao dionicom od Mostara do Sarajeva:)
Inace, ova ruta od Munchena do Salzburga, mislim da je jedna od najprometnijih u cijeloj Evropi.
I jedna od najsarolikjih...vidis tablice svih mogucih zemalja.
Nista, lako ti je ovo...ocekujem te sjevernije od Kopenhagena sa slikom:)
pa bio sam vec
evo ova je kad se hoce od Osla prema Lillestromu
440.jpg
a ova je iz Trondheima
20180916_174101.jpg
Oslo...
Duz cijele ove ulice su parkirana auta koja pune svoje elektro baterije:)
A Trondheim...predivno...prvo sto upada u oci su ove siroke, biciklističke staze:)
Samo mi nije jasno kako u Trondheim ulazis sa zapada, iz pravca Ljubuskog ...e to ne mogu nikako da provalim
Oslo...
Duz cijele ove ulice su parkirana auta koja pune svoje elektro baterije:)
A Trondheim...predivno...prvo sto upada u oci su ove siroke, biciklističke staze:)
Samo mi nije jasno kako u Trondheim ulazis sa zapada, iz pravca Ljubuskog ...e to ne mogu nikako da provalim
Eee, cudni su putevi gospodnji A1 se zavrsava kod Krævica, kako se ono zove, Zvirøvići mescini ... zato sam otud dosao
Pokusavam glumiti tebe:) Kombiniram:)
I skuziti otkud tebe sa zapada u ovom lijepom bosanskohercegovačkom gradicu.
Ljetni dan...to vidim po ovom zelenilu...ne po izbacenoj sapi ovog brke u suprotnoj traci:)
Vracao se s mora...pa sa autoputa u Zvirovice i Prcavce:)
Eee, cudni su putevi gospodnji A1 se zavrsava kod Krævica, kako se ono zove, Zvirøvići mescini ... zato sam otud dosao
Pokusavam glumiti tebe:) Kombiniram:)
I skuziti otkud tebe sa zapada u ovom lijepom bosanskohercegovačkom gradicu.
Ljetni dan...to vidim po ovom zelenilu...ne po izbacenoj sapi ovog brke u suprotnoj traci:)
Vracao se s mora...pa sa autoputa u Zvirovice i Prcavce:)
upravo mislim da sam se kasnije, iz Mostara, javio na forum, ... kad si mi preporucio lepine s kajmakom