Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 22:37
Trico vrhhh
Eh koliko je meni trebalo da to nauciim hahahah
A tebi to odlicno ide kako cujem
Meni trebalo 15 minuta, sinoc kasno vjezbo, bio umoran.
Lahko svirat jer jer je desna ruka na samo jednoj poziciji, samo mali prst pomjeras pa mozes gledat lijevu ruku da ne pogrijesis akorde jer se stalno vrse promjene.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Ja se divim ljudima koji svaku pjesmu po notama znaju odsvirati bez problema. Koliko volje i truda treba za to da to bude fina melodija.. Za svaki instrument
Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 22:42
Ja se divim ljudima koji svaku pjesmu po notama znaju odsvirati bez problema. Koliko volje i truda treba za to da to bude fina melodija.. Za svaki instrument
Ti ljudi to dugo i stalno vjezbaju jer bez vjezbe izlapi nauceno za par dana. Svaki dan po 6 sati vjezbe i budes vrhunski muzicar
Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 22:37
Trico vrhhh
Eh koliko je meni trebalo da to nauciim hahahah
A tebi to odlicno ide kako cujem
Lahko svirat jer jer je desna ruka na samo jednoj poziciji, samo mali prst pomjeras pa mozes gledat lijevu ruku da ne pogrijesis akorde jer se stalno vrse promjene.
Lako je ako znas istaa hahah ja nisam imala pojma nikakvog to mi bilo prvi put. Al naucilaa sam odsvirati i dala mi je 5
Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 22:42
Ti ljudi to dugo i stalno vjezbaju jer bez vjezbe izlapi nauceno za par dana. Svaki dan po 6 sati vjezbe i budes vrhunski muzicar
Lako je ako znas istaa hahah ja nisam imala pojma nikakvog to mi bilo prvi put. Al naucilaa sam odsvirati i dala mi je 5
Nego kaš ti postavit kako pjevas?
Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 23:58
Kako mogu biti svake prirodne grudi ljepse od svih silikonskih? Jeste li vi koji tako pricate vidjeli ikada prirodne grudi 6- ice objesene do poda, mlohave i ispuhane? Jeste li vidjeli silikonske trice koje izgledaju preseksi? Znaci ako iskreno pricamo o fizickoj ljepoti necemo uvijati u celofan nista. Svi imamo oci brate znamo sta su lijepe oblikovane cvrste grudi, nema potrebe da se svi slozimo s misljenjem da su svake prirodne ljepse od "umjetnih" kad to jednostavno nije tako.
Merlinka, sudbina grudi je da se kasnije opuste, narocito vecih grudi, to je tako , prema tvojoj logici, zene od 35 ili 40te bi moral na silikone, jer su im se grudi opustile
treba voljeti vlastito tijelo Merlinka, to je sva poanta mog skrbanja
Znaci perfektan opis statebriga.
Merlinka, sudbina grudi je da se kasnije opuste, narocito vecih grudi, to je tako , prema tvojoj logici, zene od 35 ili 40te bi moral na silikone, jer su im se grudi opustile
treba voljeti vlastito tijelo Merlinka, to je sva poanta mog skrbanja
Znaci perfektan opis statebriga.
u tvojoj glavi only
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"