Gdje sam napisao da svi vole?statebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:23pa ne voli svi muskraci silikonsek grudi kao tiVrag wrote: 30 Mar 2019, 23:20
pa eto, onda zbog svojih zena, ali poenta je da nam je svejedno kada je rijec o diranju sisa![]()
Vaš današnji outfit - KOMENTARI
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Status: Offline
Re: Vaš današnji outfit
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
pa nisi ni negirao
ne znate cijeniti priodno zensko tijelo, veze nemate
no dobro, zene jesu gluplje, jer to rade radi vas
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Pa i ja pisem o grupi muskaraca, pa cak i zena koje su imali priliku dirati/osetiti i to im se dopadastatebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:33 ne debatiram necija prava![]()
pa muskrima se svidja vidjeti, na temi najvise postavjaju zene sa slikonima![]()
nemaju svi iskustva sa silikonsmkim grudima, a ja sma pisala o toj grupi muskaraca , koji su imali priliku dirati i masirati iste , a zene , narocito sa starijom verzijom silikona, permanentno izgube osjecaj u grudima , znaci, takve zene nisu o sebi ni pri sebi![]()
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Vrag
- Forum [Bot]
Pa jest ogromna razlika, samo sto si ti umisljena.statebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:23ogromna razlikaVrag wrote: 30 Mar 2019, 23:21
Pa neko voli, neko ne voli, star ukusa. Mi smo pricali o diranju, masiranju itd.![]()
Nisu mi fizicki primamljive/privlacne cure ravne ko daska ili sa sisama ko bubanj, ali obje bi zvekno ko beba zvecku
Kontas?
Last edited by Vrag on 30 Mar 2019, 23:42, edited 1 time in total.
- Vrag
- Forum [Bot]
Nisi me ni pitala, niti je bila tema.statebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:36pa nisi ni negiraoii sad postavi jednu sa silikonima na onoj vasoj temi
![]()
ne znate cijeniti priodno zensko tijelo, veze nemate![]()
no dobro, zene jesu gluplje, jer to rade radi vas![]()
Ti ne znas postovati tudju odluku, misljenje ili stav.
-
Venera
- Seksologinja

prirodne grudi su bolje, nema potrebe porediti sa silikonimatoxic wrote: 30 Mar 2019, 23:37Pa i ja pisem o grupi muskaraca, pa cak i zena koje su imali priliku dirati/osetiti i to im se dopadastatebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:33 ne debatiram necija prava![]()
pa muskrima se svidja vidjeti, na temi najvise postavjaju zene sa slikonima![]()
nemaju svi iskustva sa silikonsmkim grudima, a ja sma pisala o toj grupi muskaraca , koji su imali priliku dirati i masirati iste , a zene , narocito sa starijom verzijom silikona, permanentno izgube osjecaj u grudima , znaci, takve zene nisu o sebi ni pri sebi![]()
![]()
da rezimiramo : zene su glupe
Cuj "zene koje to rade nisu o sebi pri sebi"..Briga stvarno pretjerujes al navikli smo
nista neocekivano. Tako pises i na temu analni seks i na temu o djeci i na sve sto ti ne radis pises da su drugi ljudi ludi ili glupi sto to rade.
-
Venera
- Seksologinja

moje misljenje nema veze sa nepostovanjem necijeg misljenjaVrag wrote: 30 Mar 2019, 23:41Nisi me ni pitala, niti je bila tema.statebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:36
pa nisi ni negiraoii sad postavi jednu sa silikonima na onoj vasoj temi
![]()
ne znate cijeniti priodno zensko tijelo, veze nemate![]()
no dobro, zene jesu gluplje, jer to rade radi vas![]()
Ti ne znas postovati tudju odluku, misljenje ili stav.
-
Venera
- Seksologinja

ne pretejerujem , to su cinjenice, nisu lijepe, nisu pohvalne, ali budimo raealni , zene rade razne gluposti protiv sebe rdi druigihMerlin246 wrote: 30 Mar 2019, 23:50 Cuj "zene koje to rade nisu o sebi pri sebi"..Briga stvarno pretjerujes al navikli smonista neocekivano. Tako pises i na temu analni seks i na temu o djeci i na sve sto ti ne radis pises da su drugi ljudi ludi ili glupi sto to rade.
- toxic
- Forum [Bot]
Vidi, ja delim tvoje misljenje da su prirodne bolje, al opet, to ne znaci da svi misle tako. Posebno ne oni, koji imaju takvu vrstu kompleksa.
Nego, hajte da se vratimo outfitima
Nego, hajte da se vratimo outfitima
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
-
Venera
- Seksologinja

toxic wrote: 30 Mar 2019, 23:52 Vidi, ja delim tvoje misljenje da su prirodne bolje, al opet, to ne znaci da svi misle tako. Posebno ne oni, koji imaju takvu vrstu kompleksa.
Nego, hajte da se vratimo outfitima![]()
samo da dodam, kompleksi se trebaju izbaciti iz licne upotrebe , i zene treabju imati vise samopouzdanja , ne mogu da razumijem njihovu oisnost o muskim stavovima, a isti nemaju pojma o ljepoti zenskog priorodnog tijela, a dokaz su siliknoska tijela na njhovo temi , vlro kontradiktorcna situacija
Kako mogu biti svake prirodne grudi ljepse od svih silikonskih? Jeste li vi koji tako pricate vidjeli ikada prirodne grudi 6- ice objesene do poda, mlohave i ispuhane? Jeste li vidjeli silikonske trice koje izgledaju preseksi? Znaci ako iskreno pricamo o fizickoj ljepoti necemo uvijati u celofan nista. Svi imamo oci brate znamo sta su lijepe oblikovane cvrste grudi, nema potrebe da se svi slozimo s misljenjem da su svake prirodne ljepse od "umjetnih" kad to jednostavno nije tako.
- toxic
- Forum [Bot]
Niko nije ni rekao da su svake lepse. I nisu, zato ih i sredjuju. Sta je bolje, i za koga, je vec diskutabilno.
Nadjite pogodniju temu od ove pa cemo nastaviti
Nadjite pogodniju temu od ove pa cemo nastaviti
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
-
Venera
- Seksologinja

Merlinka, sudbina grudi je da se kasnije opuste, narocito vecih grudi, to je tako , prema tvojoj logici, zene od 35 ili 40te bi moral na silikone, jer su im se grudi opustileMerlin246 wrote: 30 Mar 2019, 23:58 Kako mogu biti svake prirodne grudi ljepse od svih silikonskih? Jeste li vi koji tako pricate vidjeli ikada prirodne grudi 6- ice objesene do poda, mlohave i ispuhane? Jeste li vidjeli silikonske trice koje izgledaju preseksi? Znaci ako iskreno pricamo o fizickoj ljepoti necemo uvijati u celofan nista. Svi imamo oci brate znamo sta su lijepe oblikovane cvrste grudi, nema potrebe da se svi slozimo s misljenjem da su svake prirodne ljepse od "umjetnih" kad to jednostavno nije tako.
treba voljeti vlastito tijelo Merlinka, to je sva poanta mog skrbanja
Ako netko voli svoje tijelo ja volim
Al podrzavam zene koje zele ljepse da izgledaju i koje zele ugraditi silikone. Ako ce vas vece grudi ili usne ili bilo sta uciniti sretnima uradite to. Boli vas neka stvar sto Briga ili bilo tko misli da ste nenormalne.
Al podrzavam zene koje zele ljepse da izgledaju i koje zele ugraditi silikone. Ako ce vas vece grudi ili usne ili bilo sta uciniti sretnima uradite to. Boli vas neka stvar sto Briga ili bilo tko misli da ste nenormalne.
- Vrag
- Forum [Bot]
imastatebriga wrote: 30 Mar 2019, 23:50moje misljenje nema veze sa nepostovanjem necijeg misljenjaVrag wrote: 30 Mar 2019, 23:41
Nisi me ni pitala, niti je bila tema.
Ti ne znas postovati tudju odluku, misljenje ili stav.![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
hajde, pocnitoxic wrote: 30 Mar 2019, 23:52 Vidi, ja delim tvoje misljenje da su prirodne bolje, al opet, to ne znaci da svi misle tako. Posebno ne oni, koji imaju takvu vrstu kompleksa.
Nego, hajte da se vratimo outfitima![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14309 times
- Been thanked: 23854 times
statebriga wrote: 29 Mar 2019, 23:18prirodne zenske grudi ne mozes porediti sa silikonskim, vjerovto nisi imao priliku pipkati silikonske, nijedno musko ne voli silikonse, ma kako savrseno bile mekane ,a i zenama sa silikonima je smanjeno senzulano zadovoljstvoPodrinjac wrote: 29 Mar 2019, 23:12
Ja ne pretjerujem. Niti biram žensko po veličini sisa. Danas, u moru silikona, sve žene mogu imati velike sise. Tako da mi to nije mjerilo. To što se drugi slade, njihov problem.![]()
pisala sam da vas vecina muskaraca retjerujete sa komentarima o zenskim grudima, i to najcesce na jedan krkanski nacin![]()
svaka zena voli dobiti komplment o svim dijelovima tijela, ali za to treba imati lijep bogat rijecnik i bonotnske manire gospodina![]()
Odoh se ranit silikonskom sisom u koljeno.
Dozvolite da se obratimo