moram razraditi plan

Moderator: VIP
dali iimas vijesti, sto i kako je sa tvojom mamomspacebound wrote: 30 Mar 2019, 07:44 O mami.Bolesna je vec mjesec dana.Malo se podigne pa je opet uhvati.A ne zeli doktoru.Bila jednom i rekli da nije nista![]()
Hajdice, ne sekiraj me, dodji na kafu kod mene i uzvaj posmatrajci JadranHeidi wrote: 30 Mar 2019, 08:51Od ovolike Evrope ti u Hrvatsku.statebriga wrote: 29 Mar 2019, 23:40 saljem molbe za posao u HR![]()
![]()
Lijepa HRvatska![]()
![]()
fuj Amerika![]()
CROatia zauvijek![]()
![]()
![]()
sta fali tvojoj Hercgevoini, a ne znam , u kojem si gradu, Capljina, Mostar !?Merlin246 wrote: 30 Mar 2019, 07:47Moze zamijenastatebriga wrote: 29 Mar 2019, 23:40 saljem molbe za posao u HR![]()
![]()
Lijepa HRvatska![]()
![]()
fuj Amerika![]()
CROatia zauvijek![]()
![]()
![]()
Ja bi voljela u Hr zivjeti kad budem u penziji mozda![]()
Moguce da ti imaju nesto protiv tebe pa ti se "svete" preko zivotinja, skontali da volis zivotinje.uvijek_kontra wrote: 29 Mar 2019, 23:23 Kakav sljam su neki ljudi oko mene. Ma ko god digao ruku na zivotinju, vratilo mu se troduplo. Pa nek kaze ko sta hoce, zaista tako mislim i osjecam. Pa puna mi vise kapa provokacija, izzivljavanja i udaranja mojih zivotinja.
Onaj osjecaj kad moras kucat ime grada jer nisi siguran jel u bosni ili nije
Neznam na sta mislis?
A gdje sam napisala da neznam?
Neka si je pustila pa i po cjenu galame i ja bih pustila da spava, ako usecerila...Mala_Mu wrote: 31 Mar 2019, 09:14 Kako ce mi mama galamiti kad ustane
Prespavala, ugasila alarm..
Pustih je da spava, nisam je htjela buditi
Radi haman 365 dana u godini, moze jedan predahnuti![]()
Rece sinoc da je dobro i ne zeli doktorustatebriga wrote: 30 Mar 2019, 19:24dali iimas vijesti, sto i kako je sa tvojom mamomspacebound wrote: 30 Mar 2019, 07:44 O mami.Bolesna je vec mjesec dana.Malo se podigne pa je opet uhvati.A ne zeli doktoru.Bila jednom i rekli da nije nista![]()
![]()
![]()
a draga spacespacebound wrote: 31 Mar 2019, 09:24Rece sinoc da je dobro i ne zeli doktoruA vec mjesec dana te temperatura, te povracanje, pa dan dva bude dobro pa onda proliv, pa sve tako.Jucer je imala nesvjestice.
Čupava wrote: 31 Mar 2019, 09:16Neka si je pustila pa i po cjenu galame i ja bih pustila da spava, ako usecerila...Mala_Mu wrote: 31 Mar 2019, 09:14 Kako ce mi mama galamiti kad ustane
Prespavala, ugasila alarm..
Pustih je da spava, nisam je htjela buditi
Radi haman 365 dana u godini, moze jedan predahnuti![]()
A ja razmisljam o dorucku..![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests