Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Gotovo pa da je desetogodisnje ako uzmemo u obzir da su sa 5 god obavezni ici u predskolsko, doduse jednom sedmicno po dva casa.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Gotovo pa da je desetogodisnje ako uzmemo u obzir da su sa 5 god obavezni ici u predskolsko, doduse jednom sedmicno po dva casa.
Ovdje je ukinuto predškolsko, uvodjenjem devetljetke... Ali je zato prvo polugodište, prvog razreda, u principu predškolsko... Dva sata cca u klupama, ostalo igraonica...
Nekakav soft start
Ko ba eno moj bratić ima 6 godina nit ga ko zvao nit ga ko tjera, hoce snaha da ga upise sa 6 godina u septembru ali ranije da ide opet regularno od 7 godine kao sto se ide, ali eto ona hoce radi drustva ne bi imo s kim.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ko ba eno moj bratić ima 6 godina nit ga ko zvao nit ga ko tjera, hoce snaha da ga upise sa 6 godina u septembru ali ranije da ide opet regularno od 7 godine kao sto se ide, ali eto ona hoce radi drustva ne bi imo s kim.
E ne znam za vas, ovdje je tako i obavezno.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
E ne znam za vas, ovdje je tako i obavezno.
Nije kod nas jer dosla bi koverta nesto bi bilo vec do sad, mali se rodio 2013 ispadne sad 6 godina doduse u decembru se rodio ali ne mijenja cinjenicu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ovdje je ukinuto predškolsko, uvodjenjem devetljetke... Ali je zato prvo polugodište, prvog razreda, u principu predškolsko... Dva sata cca u klupama, ostalo igraonica...
Nekakav soft start
Nema ni kod nas predškolsko, osim tri dana Male škole u junu kao uvod u predstojeću školsku godinu.
Je li moguce da je na kantonalnom nivou, samo djeca iz Sa su obavezna?
Vanilla wrote: 02 Apr 2019, 22:15
Je li moguce da je na kantonalnom nivou, samo djeca iz Sa su obavezna?
Ej vis ste Sarajlice
De ti bratica za ruku i upisi ga u predskolsko