Moderator: spacebound
shorty wrote:
sve objasnjeno...
E ne znam, Majo, sto je to tako.Maja wrote:zašto žene više privlače tkz muškarčine kojima baš i nisi centar svijeta, koji često zaborave da te nazovu, ...
zašto?
ovakvima jedem iz rukeMaja wrote:zašto žene više privlače tkz muškarčine kojima baš i nisi centar svijeta, koji često zaborave da te nazovu, koji zaborave na tebe kad ste s društvom, koji te ne mole na koljenima za oprost kad pogriješe, koji su samostalni u smislu da ne ovise o djevojci i koji vole svoju slobodu, koji će razbiti njušku onom ko ti se udvara itd a dobrice koje te poštuju, zovu redovno, koje bi sve uradile za tebe, kojima si smisao života, koji se ne svađaju, ne vrijeđaju i ne dižu glas na tebe, nego razgovaraju, koji ti često prirede nešto romantično, daju cvijeće ili drugi pokon, upoznaju se sa tvojim i upoznaju te sa svojim roditeljima...nisu toliko interesantne.
zašto?
cure nemojte sad pisati da volite nešto između ova dva muškarca. pišemo o ove dvije vrste sad.
normalno da sam ogorcenmadam Bovary wrote:Ovaj shorty djeluje jako ogorceno(bez uvrede)......kad muskarac govori:sve su kucke,ili zena:svi su idioti,zna se sta je posrijedi.....
I ne kakite,sad ste svi od reda dobrice aman jarebi,rodila vas Majka Tereza![]()
(p.s.normalni muskarci imaju normalne zene,i obrnuto,koliko god nekim drugim vrstama to bilo tesko shvatiti)
Ja sam baš drugačije čula. Sve žene koje su uspješne i samouvjerene pale se na muškarce koji će ih tretirati kao manje vrijedne ili, ljepše rečeno, ukrotiti....onako kako one bez problema krote sve ostale.silence wrote:Svako teži za onim što je i sam/a po prirodi. Voli grubosti - odabere grubijana. Voli dobricu - zadržava se uz dobricu... Hiljadu ljudi, hiljadu čudi...Ne bi valjalo da smo svi isti i da svi volimo dobrice ili svi da volimo grubijane. Bilo bi viška i manjka...
Pa zato "crtam"Sheval wrote:Hajde ti to objasni nekom mazlumu?