danas nam je divan dan divan dan
ja sam danas slobodna slobodna
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jel to ona... Udri krmkaHannibal wrote: 05 Apr 2019, 10:08 prica mi sad tetka bili nani jucer gosti, puna kuca bila, pricala ona s nekim i on je pita sta si rekla tetka, a nana kaze ovaj krmak nista ne cuje hahaha

Mi u Posavini pratimo prognozu za SlavonijuChloe wrote: 05 Apr 2019, 10:14 Pa ok, logičnije (češće se dešava) da se vrijeme kod tebe i ovamo poklapa, nego ovamo i sarajevo.
Mi prognozu pratimo na hr programima i ravnamo se prema gorskom kotaru ...
Edit: Sad ću ja ko Soc .....mada ni u sarajlija više nije vrijeme isto ... sudeći po jutrošnjem izvještaju ...
![]()

reKni nam

hej draga ne da puse vjetar nego odneseeeeeeeee,evo i kiseeChloe wrote: 05 Apr 2019, 10:14 Pa ok, logičnije (češće se dešava) da se vrijeme kod tebe i ovamo poklapa, nego ovamo i sarajevo.
Edit: Sad ću ja ko Soc .....mada ni u sarajlija više nije vrijeme isto ... sudeći po jutrošnjem izvještaju ...
![]()

Niko i nije reako da je čudno ...Julia-Klara wrote: 05 Apr 2019, 12:05Mi u Posavini pratimo prognozu za SlavonijuChloe wrote: 05 Apr 2019, 10:14 Pa ok, logičnije (češće se dešava) da se vrijeme kod tebe i ovamo poklapa, nego ovamo i sarajevo.
![]()
Nije to nista cudno

Tebi bona taj nick nikako ne pristaje, koliko sam ja upratila pisanje

jelde,bezze sam lupila,sta mislis hoce'l mi Maja htjet promijenit u BelayMala_Mu wrote: 05 Apr 2019, 12:34Tebi bona taj nick nikako ne pristaje, koliko sam ja upratila pisanjebarem ne ovo 'Evil'
hoćeEvil Queen wrote: 05 Apr 2019, 12:36jelde,bezze sam lupila,sta mislis hoce'l mi Maja htjet promijenit u BelayMala_Mu wrote: 05 Apr 2019, 12:34
Tebi bona taj nick nikako ne pristaje, koliko sam ja upratila pisanjebarem ne ovo 'Evil'
![]()
Users browsing this forum: Fuddo, HAVANA, Koraci_u_noci and 3 guests